Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 23 september 2009

Sista gången hos Malin, vaxa ben, sova middag och fiskbullar

Sov mest hela dagen igår. Blir väl så när man sitter uppe och filosoferar på nätterna. Mycket är himla skönt att få ur sej i alla fall! Var en seg dag. På kvällen gjorde sej samvetet påmint så jag åkte ut till Råssnäs och tog några löparsteg. Börjar bli kallt i luften nu, det gillar inte mina lungor riktigt, gör ont att andas. Får väl snart bli löparband på heltid. Lite tråkigt, börjar nästan gilla spåret där utmed vattnet, friska luften och så.
Somnade halv-vettigt igår ändå, nån gång efter Arkiv X. Skulle ju upp tidigt idag, vara hos Malin i ottan. I det närmaste i alla fall. Kl 8. Var sista gången där så det blev lite moloket. Vi har kommit fram till ganska mycket faktiskt. Fast mitt liv slutar ju inte för att jag fått en diagnos, kommer ju ändå fortsätta grubbla på saker. Och psykologen på LSS verkar trevlig, men… Ska skulle väl få komma tillbaka på lite återkoppling efter jul i alla fall! Usch, det är ju snart…!!  Som sagt, jag kommer alltid fortsätta grubbla…
Efter sjukhuset så hann jag bara hem och vända, så bar det ner till stan för att vaxa benen. Ont som faen gör det, tur att det går fort!  Blir ju snyggt efteråt, även om det drar kallt precis efteråt. Är ju nästan van vid päls, haha! Gick upp till Fredrik och väntade på att han skulle sluta, vi tog en liten vända till Clas Ohlsson och så gick vi hem. Lyckades ju såklart somna i soffan förut och sov i ca tre timmar. Men men, det får väl gå…! Blev lite nostalgisk idag, jag lagade fiskbullar med makaroner *mums mums*  Fast tyvärr så var det inte så mums mums, vet inte om det bara är fel på min matlust för ovanlighetens skull…., eller om jag aldrig ätit Ica’s fiskbullar förut. Smakade inte alls som jag minns det, och nu efteråt är det så det nästan smakar "kräftfiske" i truten. Agn, sjö och sjögräs typ. Tur att Fredrik varit snäll och köpt cola till mej, det tar död på det mesta! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar