Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 4 september 2009

Fuglesangs fjärde rymdpromenad och tränat

Nu ger även jag upp. Nu har jag sett Christer Fuglesang åla sej ut i det tomma intet i rymddräkt, och jag har sett honom flytta en ammonialtank på 800 kg. Tror inte det händer så mycket mer nu. Men himla häftigt att se, det lär nog knappast hända igen, att en svensk får något likande uppdrag! Så det är ganska häftigt att få uppleva det! Nu har jag och Elliot varit ute på en kvälls/natt/morgon-sväng så nu blir det nog att sova.
Annars så har jag tränat idag. Gick riktigt bra idag, kändes kanon, sprang 5 km. Nu är det fasen längesen som jag stannade på 2 km… 5 km börjar bli en vana, hihi!
När Fredrik slutat jobbet så åkte vi och handlade lite. Vid 12/00/24 så startade rymdpromenaden, något försenat, och där har jag suttit tills nu. Men nu är det fasen dags för även den mest hängivna att knyta sej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar