Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 30 september 2009

Åter i träning, annars lugn dag

En helt vanlig dag. Fredrik var uppe med tuppen och körde bil, gick till stan och handlade frukost, kom hem och tvättade. Allt medan jag låg och grisade, haha  Usch så det låter…!
Fixade lite med tvätten jag med, sen åkte jag och tränade. Förra veckan var jag bara på gymmet EN gång, skäms på mej!! I och för sej så gjorde jag ju annat, som simmade och sprang i Råssnäs men till gymmet måste man gå oftare…! Och detta var ju första gången denna vecka efter magsjukan. Lika bra att ta det lugnt, men nu är det skärpning resten av veckan! Det gick bra att träna i alla fall, var rädd att jag skulle vara helt slut.
Jag fick brev från sjukhuset idag om att jag har fått tid för lungröntgen. Det var visst min öronläkare som remitterat mej, fråga mej inte varför…  Men det kan väl vara intressant att se hur dom ser ut på insidan!
Åkte hem och lagade mat till Fredrik när han kom hem från jobbet. Sen har vi bara kollat på tv. Ytterst händelserik dag, verkligen…! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar