Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 2 oktober 2009

Vaccinationer, första snön, måla stall, ryggsimmande bulldozrar och klor i benet

Igår bar det av till veterinären med tre pälskatter och vovven. Det var dags för vaccinationer. På vägen ner till mor och far så SNÖADE det!! Fy för fasen…!!  Jag trodde det var hagel först, men det var faktiskt snöblandat. Nu finns det definitivt ingen återvändo… Kyla, slask och elände, here we come… Hur som helst, vaccinationerna gick jättebra, djuren var så duktiga!! På 9 minuter hann vi släpa in två transportburar och en hund, betala, försöka få ur katterna ur burarna, sticka sprutan i dom, bära tillbaka burarna och sätta oss i bilen. Inte dåligt det!! Tänk vad den veterinären kunde ha i timpenning med den farten…!  Sen åkte vi till en bilverkstad och diskuterade mitt avgasrör. Ska åka tillbaka i nästa vecka så de får kolla på exakt vad det är som ska lagas. Så hoppas jag att min lilla Corolla ska slippa låta som en traktor sen…
Sen åkte jag och tränade. Funkade bra, men hade fasen träningsvärk sen i onsdags. Det var längesen jag hade det! Men det gick bra, skönt att springa när man har träningsvärk faktiskt. Sen hem. Vi var lata igår så det blev en tunnbrödsrulle på Pecka’s  Duger absolut, men orkade bara halva. Sen tv och gonatt.
Idag har jag hjälpt Marie att måla i stallet. Det gick väldigt snabbt och smidigt, 2,5 timme senare hade vi målat och fikat  Trevligt, som vanligt! Sen åkte jag hem och packade träningsväskan, idag blev det simning. Retar mej som vanligt på folk som tar plats. Och när det äntligen inte är så många i bassängen, näe då ska folk på och simma RYGGSIM. Vet inte vilket som är värst, när en kärring välter sej över på rygg framför sej så utsikten inte blir den allra mest angenäma, eller när man simmar lugnt i godan ro och blir överkörd av en flodhäst på rygg som bara sparkar på och inte ser ett dugg vart de tar sej. Men men, en timme gjorde jag i alla fall, så även idag var jag duktig 
Sen har jag inte gjort så mycket. Klippt klorna på katterna, det var välbehövligt. Hedwig balanserade på mitt smalben och givetvis så tappade hon balansen och greppade med 14 klor rakt in i benet. Då vrålar man till rätt bra kan jag lova, så nu skickar väl grann-aset hyresvärden på oss. Då blev de av med i alla fall en bit av klorna. Nu är det Smirnoff ice och "Doobidoo".
Trevlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar