Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 13 oktober 2009

Lungröntgen, hörapparat, kökslampor och Råssnäs-runda

Har tappat blogglusten lite, känner jag! Det blir inte så mycket att skriva när skallen är någorlunda stabil, och då blir det mest att räkna upp dagens händelser och det känns som att skriva en inköpslista ungefär  Visst finns det alltid saker som retar mej som jag skulle kunna skriva om, men ibland kan det vara lite känsligt. Vill ju inte hänga ut någon, men ibland är det svårt att beskriva en situation utan att folk fattar vem det handlar om även om jag inte skriver namn. Sen har jag väl helt enkelt blivit lite lugnare i sinnet…
Igår började dagen tidigt. 8.15 skulle jag vara på Röntgenmottagningen. Min öronläkare hade beställt röntgen av mina lungor, och jag minns inte alls varför… Men dit gick jag, och snabbt gick det. Tror jag t.o.m var ute innan kl 8.15… Sen gick jag hem och la mej igen, hade sovit så dåligt på natten, så det blev några timmar till. När jag vaknade så var det dags för sjukhuset för andra gången den dagen; jag fick hämta min hörapparat! Och jag kan väl säga att ganska snabbt undrade jag vad i helsike jag gett mej in på… Det ekade och levde, jag hörde mest min egen röst och mina andetag (Är det så det känns att höra bra??). Det lät som jag pratade i en tunna ungefär. Men det skulle man visst vänja sej vid ganska snabbt, hjärnan är väldigt flexibel sådär. Efteråt gick jag ner till stan och jag gick utmed Storgatan. Och jag garvade gott åt mej själv vid flera tillfällen då jag tänkte "NU kommer det en bil!" för att det lät så. men ingen bil kom…. "Men NU kommer det en bil!". Icke… Jag vände mej om, och bilen jag hörde var en bra bit bort. Var alltså van vid att när jag hörde den volymen på bilen så passerade den mej… Så visst fasen är det säkert en bra uppfinning bara man vänjer sej!  Jag stod nere hos Fredrik men hörde i princip bara radion. Så hjärnan har väl inte lärt sej sortera ut ljud och oljud än. Eller så är det just det som den har…  När han slutat så gick vi till "Clas Ohlsson" och shoppade lite. Fönsterlampor till köket, himla tjusiga och billiga så jag blev så nöjd  och sen en sån ledbelysning som man sätter i vägguttaget. Blev perfekt i hallen när man ska upp på nattliga besök på toaletten! Sen gick vi hem och käkade tacos. Det är inte vanligt gott det, men orkar inte alls lite mycket längre! Förr drog jag ju lätt i mej 4, nu blir det två och då går den sista rätt trögt… Men så märks det ju i omfånget också…! 
Har ju inte blivit så mycket träning nu då jag varit snorig. Hoppar hellre över och blir frisk ordentligt än kör igång för tidigt och aldrig blir av med det. Men idag kunde jag inte hålla mej ifrån det, åkte ut till Råssnäs och tog en runda. Egentligen borde jag tagit lite kort för det är så fint därute nu med vattnet, solen, skogen, alla färger. Men jag prioriterade löpningen, får se om det blir fotosession en annan dag!  Luften vad "frisk", vilket känns ungefär som kramp i bronkerna… Nu går det mot riktigt kalla tider. Får ta vara på de sista rundorna som går att ta utomhus nu!
På förmiddagen ringde Annika och pratade lite, alltid trevligt!!  Fast jag får lite dåligt samvete för att jag är så dålig på att höra av mej till folk, men de som känner mej vet att så är läget, take it or leave it. Men alltid trevligt med lite sociala kontakter även om jag är dålig på att ta dom själv!
Sen så ringde jag till bilverkstan, så nu ska min bil snart vara kry igen! Börjar tröttna på att åka runt och låta traktor 
Jag fick ju till ett ganska rejält inlägg idag i alla fall, ibland kan jag…! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar