Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 16 oktober 2009

Lägga om svans-trassel, lunch på Sibylla och ”Idol”

Idag blev jag väckt av Pernilla vid 11-tiden, hon ville ta en lunch på stan. Och givetvis!! Fast jag fick lite att göra innan, när Fredrik kom hem förkyld och magsjuk från jobbet så skulle vi lägga om Hedwigs svans igen. Och det gick ganska bra, bara det att hon upptäckte hur man sliter av sej bandaget… Vi fick göra om det tre gånger, så gel-kompresserna tog slut så jag fick slänga mej i bilen och åka iväg till veterinären för att köpa nya. Men givetvis hade de lunch-stängt mellan 12 och 13 så det var bara att åka vidare till Mariebergs vårdcentral. Så nu har jag bunkrat upp  Till slut fick vi dit bandaget. Fredrik gör pill-görat med kompresser och grejer och jag håller katten i ett järngrepp i en handduk och håller undan hennes "armar och ben". Och hon accepterar mer och mer att hon inte kommer nånstans. Snart dags att byta igen för två gånger är nödvändigt så här i början.
Sen gick jag ner till Pernillas arbetsplats och hämtade henne, vi gjorde lite ärenden på stan och gick sen till Sibylla och åt lunch. Korv och mos och pucko  Gick in på Systemet och handlade lite dricka till kvällen och så till kiosken och köpte cola till sjuklingen här hemma.
Har inte blivit mycket mer idag. Tv, dator. Nu är det "Idol". Inte mitt favoritprogram, men idag får det gå i brist på annat. Dessutom har de ju Michael Jackson-tema…  Vad trevligt det är att se det programmet med en hyffsat civiliserad människa och inte en hysterisk halv-unge som "hatar" var och varannan för deras dialekt, deras utseende samt en massa annat som inte har det minsta med musiken att göra  Fredrik sitter så lugnt i soffan och säger "H*n var ganska bra…" emellanåt 
Imorrn blir det nog lugnt, ska väl försöka komma iväg och träna i någon form. Har börjat bli lat nu! Fast nu har jag ju i princip nått dit jag vill i vikt och kroppsform, nu ska jag bara underhålla det, och då känns 5 pass i veckan lite mycket. Men man får ju inte bli FÖR bekväm…
Trevlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar