Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 19 oktober 2009

Hedwig i handduk, hundmassage, läkarbesök och tränings-slarv

Fredrik väckte mej idag så vi kunde hjälpas åt att lägga om Hedwigs svans innan han skulle iväg och köra bil. Hon har blivit så duktig, hon riktigt sitter och myser i handduken där  Blundar och är så söt så! Och svansen blir bättre och bättre. Men än har vi en bra bit kvar innan det är läkt…
Sen åkte jag och masserade hundar. Gose-grabbarna, börjar gilla dom riktigt mycket! Och de tycker nog om mej också, de lägger sej så snällt och snarkar medan jag knådar på dom!
Hann inte mer än hem och vända så var det besök på sjukhuset. Fast jag vet inte vad jag egentligen gjorde där, läkaren skulle skriva sjukintyg, men det fick jag ju i förra veckan av en annan läkare så det är inskickat och klart  Men tanken var ju bra i alla fall! Sen pratade vi om livet i största allmänhet. Konstaterade att livet fungerar ganska skapligt just nu! Hoppas det fortsätter så…! Efter det blev det lite ärenden till apoteket. Medicin till mej och bandage till Hedwig. Så nu kan vi fortsätta låta henne mysa i handduken! 
Sen hade jag tänkt träna. Tänkte åka och simma men då stängde simhallen tidigt idag. Tänkte åka till Råssnäs, men det spöregnade. Och gymmet en måndageftermiddag kändes sådär… Man får ju trängas runt maskinerna då och det har jag tröttnat på. Så det blev soffan… Men imorrn…! Imorrn… Ska ju gå upp tidigt och lämna in bilen 7.30. Så sen…….blir det att stanna hemma för utan bilen kommer jag ju ingenstans…  Skit också! Jaja, jag tar igen det så småningom!
En bild på bebisarna, nyvakna 
Hedwig och Sune nyvakna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar