Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 4 oktober 2009

Sömnproblem, Matverkstan, somliga förändras inte och blogg-tips

Kunde inte sova natten till lördag. vet inte varför. Eller det var typ som vanligt, ögonen grusades och värkte, men inte fan fick jag ro och somna. Jag tänkte gå upp och blogga, men visste inte riktigt vem jag skulle grilla, skallen var inte så snurrig ändå, så det blev inget  Klockan var väl 6.30 innan mina små blå slöts. Detta innebar förstås en ordentlig sovmorgon. Jag tänkte springa en runda i Råssnäs men det spöregnade och blåste så jag hoppade över det. är inte den som bangar för lite regn, men trasiga skor och lervälling kändes väl sådär motiverande… Fredrik kom hem från jobbet, sen åkte vi till Västra lund och sällskapade pappa när mamma var ute och slirade  Blev en tur till Matverkstan, räkfylld rödspätta, MUMS!! Sen hamnade vi helt plötsligt hos Ulla och Åke och med en massa bra musik!  Tror vi var hemma bortåt 3-3.30. Ska snart ner igen och käka bakis-pizza. Fast måste medge att jag faktiskt trivs med att vara lite mer försiktig med drickat  Så dålig som jag var förra söndagen, jag minns inte när jag mådde så dåligt senast, och då hade jag ändå inte druckit så jättemycket. Har mått bättre av mer, om jag säger så…
Näe annars så är det ganska lugnt. Lite huvudbry som jag inte riktigt vill ta här i offentlighetens centrum. Blev lite full i garv när jag märkte att en f.d kompis fortfarande inte lärt sej ljuga smidigt, utan säger en sak till en och en annan till en annan och räknar iskallt med att de inte pratar med varandra, hur bra vänner de än är. Fast ändå kommer hon alltid ur det, det är intressant…! Jag sa ifrån och vi blev osams, men jag mår fasen bara bättre utan henne, känner jag såhär en tid efteråt!
I natt när vi kom hem så satt jag och kollade runt på lite bloggar, alltid spännande att läsa! Nu vet jag inte hur pass med "reklam" man får göra… Fast det är klart, skapar man en blogg så får man väl räkna med att folk läser  Men jag trillade på "Arboga-barnen"s pappa Nicklas Jangestigs blogg. Och jag kan säga att efter att ha läst där så har jag en helt annan syn på det hela än innan. Att det inte bara är en mamma som har upplevt något fasansfullt, som måste börja om, som man ska ta hänsyn till, som kan starta pengainsamlingar utan dåligt samvete osv. Se bloggen här så förstår ni vad jag menar. (Jag ska fråga Nicklas om det är okej att jag länkar, men så länge får den stå där!)
Nähe, sparka liv i Fredrik och sen käka pizza då…!

1 kommentar:

  1. Tack så mkt, känns väldigt bra att jag kan uppmärksamma att det finns en pappa. Finns fler pappor som glöms bort idag, som får stå iskym undan. Men väldigt glad att du gillade min blogg iaf, o jag försöker vara öppen o ärlig från mitt synsätt o som du märkt så drar jag mig inte för att skriva ärligt om hur jag känner..men så tycker jag det ska va..vissa förstår andra inte o dom gillart det inte alls.
    Länken får gärna stå kvar vad jag vet så är det min första reklam förutom min sambos

    ha de gött /Nicklas

    SvaraRadera