Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 29 oktober 2009

Köp-fest i Gallerian, praktikant-klant och ny cardigan bland hysteriska kärringar

Snabbt inlägg innan huvudet slår i kudden med en redig duns!
Fick lite sovmorgon idag ändå, det som vi hade planerat blev inte av. Gick till stan vid 12. Gjorde en liten fulig, det var ju nån slags köp-fest i Gallerian ikväll och Gina Tricot skulle ha 30% rea sista timmen. Så jag tog en sväng innan och kollade ut vad jag ville ha, provade och så. Har gått och blängt på en stickad tröja ett tag, så en sån provade jag och hängde tillbaka och hoppades på att den skulle vara kvar senare 
Sen blev det jobb. Idag har jag blivit kvalificerad till svara i telefonen, haha  Det är till att gå framåt! Fast jag står ju rätt mycket i kassan och där är oftast kunder så då får någon annan ta telefonen nån annanstans. Sålde bra idag också! Sen gjorde jag en sån söt praktikant-miss: Råkade sälja en barnvagn utan att ta bort larmet…  Men de kom tillbaka efter en stund, fast det hade inte tjutit när de gick ut. Sen kunde jag andas igen! Sånt som händer, säger de, men aldrig mer…!! Jenny och Simon "med familj" var inne, väldigt trevligt, hur längesen som helst som jag såg dom!! Sen var mor och far inne och kollade så jag skötte mej. Men det går som sagt i ett mest hela tiden, så man hinner inte direkt prata med folk. Men trevligt när folk kommer och hälsar på i alla fall! 
Kl 18 slutade jag och gick upp till Fredrik. Vi gick ut på ett litet ärende *fniss*, var tillbaka en stund senare. Jag satt på deras lager och lyssnade på ljudbok och la patiens på mobilen. Sen tog vi en sväng på stan. Östenssons sålde godis för 2,90:-, tror ni det var folk nåt fruktansvärt eller… Fick ju i princip stå i kö bara för att komma åt en spade!! Och ungar överallt och godis skvätte åt alla håll. Undra just hur många kilo som gick åt idag… Sen gick jag inte på Gina. Jag och typ resten av stans brudar… Jag gick för att hämta min tröja. Gina anser ju att man bör vara anorektiker så jag hade provat en large som satt bra. Den fanns inte kvar, men däremot XL. Stickade tröjor ska ju sitta löst så jag tog den och ställde mej i kö. Tror jag stod i 40 minuter eller nåt… Höll på att få spunken på alla tjatiga och gnälliga tjejer/tanter/kvinnor i alla åldrar. "Åååhhh det är så vaaaarmt, jag tror jag dör!! Asså jag mår psykiskt dålitt asså!! Guuu’ jag som ska jobba imorrn och allt!!". Trodde dom att kön skulle gå fortare för det eller??? Och som folk handlade…!! Många gick ju in på fyrsiffriga belopp. Och där stog jag med min tröja… Jag hade kunnat hitta mer, men jag vägrade lämna min plats i kön, och sen orka ge sej in bland kärringarna och riva och slita i grejerna…!! Till slut fick jag min tröja i alla fall. 249:- blev lite snabbt 179,50. Lite lagom…! 21.57 var jag inne hos Fredrik igen…
Det blev en hamburgetallrik från Pecka’s och nu är det alldeles alldeles strax stup i säng. Vi måste bara diskutera lite först…!
Pöss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar