Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 15 oktober 2009

Ny praktikplats!!, populär antibiotika i spruta och bökig omläggning av svans

En dag hemma. Ville inte åka iväg någonstans ifall Hedwig skulle få för sej att antasta sin svans  Men hon tycktes trivas bra med sitt röda bandage! Idag var första dagen att ge henne antibiotika också. Fick en jättesmidig spruta som man bara ställer in på mängden och trycker ut en pasta, lägga in den i en bit leverpastej och sen var den borta 
Sen ringde de från praktikplatsen jag sökt. Och jag var välkommen dit!!  Så nu vet jag vad jag gör i typ 8 veckor framöver… Jag står på Lekia och säljer leksaker!! Det ni!  Näe men är jätteglad att jag äntligen fått något att göra och det stället kan nog vara kul! Så nästa måndag börjar jag, ska bli spännande! Verkar vara en bra plats med ett bra team så det ser jag fram emot! Så HURRA för mej!! (Det behövs inte mycket för att man ska bli lycklig idag….!)
Sen så har vi lagt om Hedwigs svans ikväll. Och rätt så bökigt var det. Kompresserna hade ju fastnat i såret och det gjorde så klart ont på henne och sen så blödde det ju. Så försökte vi lägga om det igen, men det ville hon inte vara med om! Viftade på svansen så att all omläggning bara flög, och givetvis strax innan man var klar. Jag ringde till Valla och rådfrågade, och de föreslog att hålla henne i en handduk och försöka igen. Annars fick vi ju komma in dit, men det är ju både dyrt och långt att åka, så vi testade igen. Det positiva var att nu var hon mer förbannad över att sitta fasthållen i en handduk än vad hon brydde sej om svansen, så till slut lyckades vi faktiskt att få det omlagt! Fast vi måste nog byta i alla fall 2 ggr om dagen, det klibbar ju och torkar fast och ser så äckligt ut!! Stackars kisse…! 
Sen var det dags för antibiotika igen och denna gång behövdes inte ens någon leverpastej. Hon mumsade i sej det så bra direkt sprutan, och ville ha mera sen!  Men hon får allt vänta till imorrn bitti! Imorrn måste vi leta mera omläggningsmaterial, ska ju hålla på med det där länge nu och det vi har räcker bara till en gång till.
Nu är det "Singing Bee celeb" och det var fasen så mycket roligare när "vanligt folk" tävlade, kändisarna är ju helt värdelösa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar