Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 8 oktober 2009

Dans i Örebro, Ullared, jakt på praktikplats och träningsvärk

Då har man varit lite aktiv i ett par dagar då. I tisdags var jag och Marie i Brunnsparken i Örebro och dansade till Casanovas. Längesen jag hörde grabbarna nu, men de låter fortfarande precis likadant!  Möjligtvis att nya trummisen var lite mer spelglad än den förre, jädrar vad han dunkade och levde där bakom! Dansen gick sådär, lite ringrostigt. Sen är det svårt att dansa med okända människor, alla gör ju olika, inte lätt att veta hur de tycker att man ska göra. Sen var det halt på golvet… Och så foxtroten… Det är ju sådär inspirerande att stå bröst mot bröst med en disktrasa… Näe fy fan!! Fast jag råkade faktiskt på en som förde riktigt bra, så jag fick nästan känna mej duktig!  På hemvägen råkade vi ut för ett litet missöde och fick stanna på en mack och fylla på olja, men vid 1.45 var jag hemma. In i duschen och direkt krypa ner i sängen.
Var lite sådär angenämt när klockan ringde 4.30 och det var dags att åka till Ullared med Sofia… Försökte sova lite på vägen dit, men det bidde inget. Vi var nere till strax före 9. Tycker inte de har så jättemycket därnere längre. Eller grejer till förbaskat har de ju, men mycket är inte alls så billigt längre och sen är det mycket skit, rent ut sagt. När inte ens syrran hittar mycket kläder, då ÄR det dåligt  Jag köpte några basic-toppar och -linnen, lite trosor och strumpor. En pyjamas (jag är pyjamasoman…), ljus till julen, ölkorv, våtservetter, julklappssnören, juice, lite julklappar. Det blev EN papperskasse för ca 1300:-… Inte alls som förr, med andra ord. Vi kom därifrån riktigt skapligt också, vid 14. Skönt att vara hemma tidigt. Gick och la mej 21 och somnade som en sten 
Idag har jag träffat Per-Åke. Vi ringde ett par eventuella praktikplatser, en fick jag besöka senare på eftermiddagen. Det kändes riktigt bra, men det har det ju gjort förut och ändå gått åt skogen, så jag väntar med att nämna firma-namn innan jag vet hur det gått. Men det är bara att hålla tummarna!
Ikväll blir det lugnt, är trött och har stans träningsvärk efter dansen i tisdags. RIKTIGT ont i vaderna!! Känns som läggdags snart, men klockan kan ju i alla fall få bli kväll först 

1 kommentar: