Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 26 oktober 2009

Första dagen på nya praktikplatsen!

Då var man ute i yrkeslivet igen! Inte en dag för sent kan tyckas, och som det känns såhär efter första dagen då känns det jättebra!! Nu ska man väl inte jämföra så, men Lekia är fasen enda platsen där jag trivts kanon från början. Jag fick direkt komma in i systemet och visa vad jag kunde. Innan har det varit lite "prao-jobb" innan man fått visa att man faktiskt kan mera, här kändes det som de hade förtroende direkt, jag fick stå i kassan och ha ansvar, och inte bara byta duk på bordet i fikarummet, putsa nödutgångsskyltar eller något liknande  Men det kanske kommer imorrn, vem vet… Näe men det ska bli kul, jag ser fram emot dessa veckor! Det enda som var jobbigt var hörapparaten. Alla ljud, precis ALLA ljud höjs ju ett snäpp. Jag hör en som pratar i andra änden av butiken lika bra som rulltrappan utanför, som någons mobiltelefon som ringer, alla som surrar och pratar. Ett jädra liv i huvudet mest hela tiden. Men de säger ju att man ska vänja sej så jag får väl lita på det 
Annars har dagen varit lugn. Tänkte åka och träna men var ju precis slut i benen efter timmarna i butiken så det blev inget av det….idag heller… Men men, det får vara en stund nu, måste komma in i praktiken och allt med det först. Jag gick till Fredrik och våldgästade en stund, sen gick jag hem, satt vid datorn. Har kört två maskiner tvätt också, duktigt värre.
Näe det var väl allt för idag. Snart läggdags så man orkar upp och jobba imorrn. Fasen vad bra det låter…! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar