Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 10 oktober 2009

Förkyld, dans-VM och VM-kval i fotboll. Plus räkor och vin. Och tsatsiki.

Sambon knallade iväg till "Momangen" så jag bloggar lite så länge. Vi bestämde oss för vin och räkor ikväll, så fick Fredrik för sej att testa att göra tsatsiki. Men det blev ju så mycket över så han for iväg för att köpa chips att skrapa ihop resten med innan matchen med stort M börjar. Själv kollar jag på VM i bugg, nördigt va  Näe Nathalie som har tränat mej i bugg är med, kan vara kul att kolla!
Annars då… Snorar. Att det får plats så mycket snor i en sån liten kropp!! Snor i skallen, snor i näsan, snor i halsen, snor i öronen, snor i bihålorna. Tänker INTE be om ursäkt för detaljerna… Det lär väl inte bryta ut ordentligt denna gång heller, så man får vackert stå ut med att vara små-sorkig.
Igår var det mat, Idol och kareoke hos mor och far. Nu fanns det mikrofoner och hela köret så det lät ordentligt, på gott och ont  Kom väl hem strax efter 3 och somnade ganska gott. Med skallen full med snor…
Jaa så jättemycket mer var det inte… Nu håller jag alla tummar för Nathalie Albrigtsen och Sverige!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar