Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 20 september 2009

”Flickan som lekte med elden”, joggingrunda, födelsedagsfest, kvällsdopp och seg söndag

Är inte så aktiv bloggare längre, känner jag. Blir mest en sammanfattning då och då. Så även nu.
Helgen: I fredags gjorde jag Bråstorp med Pernilla. Storhandlade och så. Sen åkte jag till mötet på LSS. Vet inte riktigt vad jag väntat mej. Men det var mest informations- och presentationsmöte. Fick träffa en psykolog och en sjukgymnast. De berättade lite om verksamheten, jag berättade om mej. Så nu skulle de ta upp mej på team-mötet imorrn, sen skulle de höra av sej igen. Får väl se hur det går, bra att det händer saker i alla fall. Sen på kvällen gick vi på bio, "Flickan som lekte med elden". Och den var ganska bra, men jag tror nog första var bättre! Har man inte läst böckerna så är man nog ganska lost. Jag hade svårt att hålla ordning på karaktärerna, vem som var vem och gjorde vad och så, och då har jag ändå läst. Men den var helt okej, blir spännande att se sista filmen nu, den bör väl komma rätt snart!
I lördags åkte jag ut till Råssnäs och sprang. Riktigt skönt väder, fast nu går vi definitivt mot höst. Luften är kylig. Sen åkte jag, Anna, Martina och Emma till Österstad och kollade på fotboll. Fågelsta mötte Österstad i lite seriefinal. ingen direkt trevlig tillställning, mest gruff och så. Österstad vann med 2-0 efter mål på två straffar. Det var egentligen inget lag som hade vidare press, inga direkta chanser och så. Men vädret var ju bra i alla fall…!  På kvällen åkte jag och Fredrik till Pernilla och Janne för att fira Pernillas födelsedag lite i efterskott. Det var riktigt trevligt! Fantastisk smörgåstårta, kul Singstar, mycket skratt och låg nivå  Sen fick Janne för sej att vi skulle gå till Råssnäs och bada kl 23 på kvällen, och sagt och gjort… Men det var bara jag och Fredrik som badade. Trodde det skulle vara betydligt kallare än vad det var faktiskt. Vet i fasen om jag nånsin badat så här sent på året så det var en bedrift  Kl 24 fick vi åka med Jennifhers pappa hem, det var jättesnällt! Sen satt vi uppe, festade, pratade, spelade musik, och plötsligt var klockan 6.30…
Så idag har det varit en aning segt…  Gick upp vid 13, åkte till mor och far för att greja med deras dator. Nu sitter vi och glor på filmen på 4:an. Hoppas för kanalens skull att den här filmen är bättre än den förra…!
Sen är man redo för en ny vecka! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar