Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 28 juli 2007

Barbados på Harry’s

Hamstra dricka på After work... :-)Igår var det en helkväll med brudarna! Så jädra kul!! Åkte till Lorina och började festa. Det skulle sminkas och väljas kläder. Sen så åkte vi till Jennifer. Och lyckligtvis så bor dom precis ovanför en pizzeria, så en sån gled ner på vägen :-) Och så blev det ännu mera smink och kläder och hår och allt vad tjejer måste styra med! Sen gick vi ner till Harry’s på After work. Och det gäller ju att hamstra så länge drickat är billigt, så vårt bord såg ganska så kul ut ett tag… :-) Träffade Maria och pratade lite.

Barbados' gulliga sångare BjörnSen så började Barbados spela. Och visst dom är bra, men det är inga Casanovas inte :-) Nu har de ju värvat en ny sångare också. Söt som socker men starquality noll. Stod mest och bara såg löjligt söt ut :-) Men visst kunde grabben sjunga, så med lite träning och erfarenhet så kan nog det där bli något också…!

Vi hade riktigt kul, dansade och tjoade. När det var slut så var ju ”vissa” tvungna att tråna efter pojkarna på scen så det slutade med att vakterna fick höja rösten lite, det var pinsamt! :-) Hur som helst så var jag oskyldig, som alltid :-)

Sen gick vi hem till Jennifer och hämtade lite grejer, så skulle Micke hämta oss. Lite lägligt så råkade han vara hungrig just då, så det bidde baguetter från Med eller Utan, absolut inte dumt! Bogserade hem Lorina som haft en riktigt kul kväll, jag hoppas hon kom upp i morse :-) Kollade på tv en stund, kom i säng vid 5.30.

Vaknade strax innan 13.30 idag. Har inte gjort så mycket. Bytte bil med Frida. Hon och syrran ska till Göteborg och dom litade inte riktigt på hennes bil. Då får jag låna den, hyggligt… *asg* Näe men bara de kommer ner och hem välbehållna så!

Jenny har lagt ut kattungarna på sin hemsida nu, så roligt!!!! Två colorpoint, två flickor, och två bicolor, en flicka och en pojke, blev det. Färgerna syns inte riktigt ännu. Kan ju hoppas att det blir en liten mini-Rasmus, vore så kul!! :-)

Nu ska jag iväg och hämta min vovve. Saknar honom!!

Bye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar