Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 23 juli 2007

Kattbebisar födda!

Då har man blivit farmor igen då! :-)

Igår mailade Jenny om att det inte alls var långt kvar innan Tosca skulle föda och idag strax efter 11 fick jag sms om att första kattungen var född!! 2,5 timmar senare så hade ytterligare tre bebisar kommit till världen, och jag har inte hört något mer så jag antar att det blev fyra stycken, tre töser och en pojk! Så underbart!!!!! Rasmus börjar få rutin på fyra bebisar, blev ju det i hans första kull också, då vet du vad du har att vänta, Gitte :-) Jag hoppas verkligen att parningen tog sej hos fröken Fanta också, i slutet av veckan bör man kunna se det.

Jädra skitväder det har varit idag, spöregn hela dagen!! På förmiddagen ringde Anna och Jonny och var i stan och ville ta en fika och det är ju alltid trevligt! Inte lika trevligt var att det inte fanns några parkeringar på Torget, utan fick ställa mej nere i Hamnen. var en ganska blöt Sandra som kom upp till Ströget. Men den räkmackan satt inte fel alls!!

Sen åkte jag hem och glodde lite på tv.

I övrigt är det la lite sådär just nu. Verkar som John Blund tagit semester och har en sjuhelsikes usel ersättare. Har inte sovit på två dygn, nån strökvart då och då bara. Är helt slut i kroppen, känns som jag är konstant pissfull. Skakig, kallsvettig, hänger inte med i skallen för fem öre, kan knappt läsa eller stava och så tycker jag det rör sej i väggarna. Jaja, fullt normalt…!! Somnade till nu i natt och fick sova hela 1,5 timme, det var längst på länge! Antar att när detta är över så kommer jag klappa ihop och sova typ tre dygn i sträck istället.

Är lite sugen på att ställa ut katterna igen, i alla fall Robban, tycker han ser så fin ut!! Tänkte anmäla till Eskilstuna, men givetvis så var man för sent ute så det fanns inga platser kvar :-( Får bli Nyköping i oktober istället, låååångt dit. Men då mår man förhoppningsvis lite bättre och orkar en intensiv heldag. Sen är det ju även i Tibro i oktober och det vill jag inte gärna missa, för jädrar vad skoj vi hade förra året!! Rasmus har ju bara två cert kvar till Grand Internationell Champion-titel, men den magre skrutten kommer jag inte ställa mer i år nu, han måste biffa till sej en hel del. Men Robert vill jag som sagt ställa ut, så får jag väl ta med Oliver också och bara hoppas på det bästa! Gäller ju att ha lite tur med domarna när det gäller han…

Avslutar med några utställningsbilder, när jag ändå är inne på ämnet :-)
En framgångsrik utställning! Oliver blev Premier och Rasmus Ex1+NOM I Norge. Rasmus fick sitt första CACIB och Oliver är nybliven Internationell Premier!!
Bara måste få skryta lite med burskynket, som jag knåpat ihop alldeles själv!! :-)
Oliver kollar så domaren skriver rätt Bebis-Robert på sin första utställning! En stolt Rasmus har fått ännu ett CAGCIB

(Bilderna är tagna av fr.v. Bitte Wadsten, Anna Mogestedt och Emely Snellman, tack ska ni ha!!)

Tjillevippen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar