Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 27 juli 2007

Rix FM-festival slutade på O´Learys

Igår drog jag, Lorina och Felix till Örebro. Vi skulle på Rix FM-festivalen. Men vi började med att göra stan, och Sandra shoppade faktiskt en del, inte så vanligt. Men är det rea så är det! :-) En jädra massa folk var det, det är man inte van vid riktigt. Vi gick in på vad som visade sej vara säkert Sveriges segaste Burger King. Hände inte alls mycket där, men efter en riktigt varm och svettig halvtimme så fick vi i alla fall vår mat. Satt ute och åt och tittade på allt folk.

Så drog vi oss ner mot festivalområdet. Såg en inhängnad och sen en scen i ena änden, så vi ställde oss i kön. men när vi skulle in så sa vakten ”Inga barnvagnar här! Och inga barn heller…!”. Vi surade ihop riktigt och tänkte protestera vilt, men så upptäckte vi att det var öltältet vi försökt komma in i, scenen låg ju bortanför inhängnaden… Jaja, det kan bli så ibland :-)

Jag Ola Svensson och Niclas Wahlgren. Söta pojkar! :-)blev än en gång påmind om varför jag helst inte går på festivaler eller konserter, så intressanta är faktiskt inte folks ryggar… Fick lyssna på Ramsells och så Emilia. Sen ringde Lorinas….vad det nu är, Martin heter han i alla fall :-) De satt på O´Learys och tyckte att vi skulle komma dit. Så det gjorde vi. Missade Niclas Wahlgren men det får man väl leva med… :-) Felix hade fått en saxofon som han underhöll hela gänget med :-) Sen startade Jerkerhusbandet, vet i fasen vad de hette, men med 98% säkerhet så var det Jerker Tenenbaum, som var med i Fame Factory -03 när Anders Johansson vann, som stod för leadsing och spex i bandet. En riktig gottegris hade han blivit, dög helt klart att titta på! :-)

Vid 22 gav vi upp och begav oss hemåt. Stannade på Mc Donald’s för lite vickning på hemvägen. Satt hos Lorina en stund och kollade på kort och pratade skit, riktigt trevligt! Somnade framåt småtimmarna.

Idag skulle jag träffa Ragnhild på psyk igen. Riktigt skönt, har ju varit ganska katastrofalt senaste tiden. Skönt att ha en kontakt på psyk igen, sen får vi väl se vad det kan leda till…

Efter det så åkte jag till Ödeshög och Johanna-marken. Riktigt mysigt att gå där och glo på allt folk och studera alla oerhört fina och användbara grejer som säljs. Lite intressant att se en gammal klass”kompis” som förr var i min kroppsliga dimension, nu tog upp en hel gränd själv, hahaha!!! *skadeglad* Men hon jobbar väl på att bli lika tragiskt ful som sin pojkvän.

Så blev det middag, munkar och mineralvatten, det ni :-) Efter en stunds letande efter bilen så åkte jag hem. Nackdelen med att åka själv, har lokalsinne vattenslang och det kan leda till problem ibland. Men det ska väl mycket till om man ska gå totalt vilse i Ödeshög…

Sen inte mer än hem och slänga på sej träningskläder och gå ut till Sara på parkeringen och åka iväg och träna. Har varit sköna träningar nu, jobbiga!! Precis vad man behöver!! Lite regn fick vi på oss också givetvis… Sen hem till duschen och nu sitter man här och ska snart bädda ner sej.

Puss och kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar