Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 15 juli 2007

Lite halvt kaotiskt

Då är man snäll och ställer upp som husvakt, och vad händer… Jo, toaletten går sönder!! Och inte bara en, utan båda!!!!! Är ju helt jävla sanslöst!!! Igår skulle jag spola på den ena och spolknoppen lossnade!! Sen skulle jag spola på nästa, då står den bara och susar och det händer inte ett skit när jag trycker på knappen! Kan ju saga att i morde kl 8 var det ilfart hem till Storgatan… Men Micke kanske kommer och kikar på det, och han är ju bara bäst på det mesta så jag hoppas det ska ordna sej!

I fredags var jag och Elliot i Vadstena. Lagkamraterna jobbade med Diggiloo så jag stod och pratade med dom ett bra tag. Hörde musiken bra där också :-) Men vet inte om det var nåt speciellt, första ”halvlek” var i det närmaste katastrofal. Tycker en besviken besökare uttryckte sej klockrent; ”Ser jag ut som typ 50+ eller????”. Och vad jag man tro… Det var gamla slagdängor som ”Det börjar verka kärlek banne mig”, ”Sånt är livet” och såna härligheter. Andra blev lite bättre med lite musikallåtar och sånt. Men vid 22.30-tiden blev det kallt så då åkte vi hem.

Igår var en lite halv-trälig dag. Var och hälsade på mormor på sjukhuset. Alltid lika upplyftande… Men men, man får väl bjuda på det. Blev lite jobbiga minnen, den senaste jag var med på sjukhuset var ju morfar, och han dog dagen efter vi varit där. Dessutom hade han namnsdag igår, det var ju Folke.

Hem och glo på tv. ”Allsång på Skansen”, ”Pingu” och ”Victoriadagen”. Så vansinngit roligt hade jag… Sen gick ju holkarna sönder också! Näe det var ingen rolig dag alls.

Hoppas denna dag bli bättre! Har väl börjat rätt så okej i alla fall, dock minus toalett då. Skjutsade Lorina till tåget, fick lite mat för det, som jag värmt och käkat upp. Pastasås med kyckling, det slank ner ganska så obehindrat :-)

Adjöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar