Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 11 juli 2007

Knepig kryssning

Då har man varit iväg på Ålands hav igen då. Detta var nog den knepigaste kryssning jag nånsin varit på. Okej, den med Chiquitas och Robban var nog knepigare men då på ett bra sätt.

Det hela började ju skitbra när jag vaknade och klockan stod på 10.30. Jävla alarm och vara lågt, hade ställt in tre olika alarmtider!!! Bussen gick 11.10 och pappa skulle hämta mej 10.30 så det var ju bara att flyga upp, slänga på sej det man hittade, ringa pappa och sa att jag är på väg ut. Hann inte duscha, inte borsta tänderna, inte kamma mej, utan in med ett tuggummi och på med en keps bara. I bilen ner till stan började jag vakna ordentligt. Av bara farten så var jag lite snäll och fixade transport till syrran och Frida som skulle till Arlanda på natten :-) Tack Micke, du är helt suverän!!!!!!!!!

Klockren bild... Så här mår man när man vaknat en halvtimme innan bussen går...Träffade Lorina och Malin och strax satt vi på bussen. Tror inte jag hann ta första slurken av min cider vid ”Utsikten” förrän jag sov gott. Vaknade i princip när vi svängde in till raststället i Nyköpingsbro. Käkade en korv och äggmacka, sen på bussen igen. Nu hade även Tina anslutit till oss :) Somnade ganska snart igen, men nu blev inte sömnen lika skön eftersom en snorunge var tvungen att sitta och vråla. Detta vävdes in i mina drömmar så gång på gång vaknade jag till med ett ryck och undrade vad det var frågan om.

*Party Party*Uppe på Terminalen så hämtade jag ut biljetterna, så träffade vi Peter och så satt vi och drack lite utanför, det var trevligt! Så blev det kallt, så in och upp till den kilometerlånga kön innan man kommer på båten, fy och blä. Men vi kom på båten denna gång också :-) Jag hann inte mer än in så kastade jag mej in i duschen. Det var en av de skönaste duschar jag någonsin tagit, sen kunde dagen börja liksom :-) Vi satt och festade och hade riktigt trevligt!!

Så var det dags för kareoke. Lorina och jag fick rycket och anmälde oss, men (som tur var) så hann vi inte sjunga :-)

Lorina och Malin gick och rökte, och jag, Tina och Peter satte oss på en bänk. Tina och Peter började tjafsa om nåt, jag hörde inte riktigt, men hur som helst så var väl Tina intresserad av Peter, men tyckte att han betedde sej konstigt mot henne. De tjatade om det där ett bra tag, men tillslut kläcker karlskrället ”Grejen är att jag är kär i hon som sitter bredvid dej!”. Jag sjönk ner ännu längre i mitt reklamblad och hoppades jag hört fel. Det ska liksom tilläggas att vi träffat varandra EN gång innan, på en kryssning. Tina blev jätteledsen och började gapa på honom, tillslut gick dom. Jag störtade ner till hytten och gick och la mej. Så kom Lorina och Malin och jag berättade vad som hänt. Såhär i efterhand så gjorde fasen Lorina det enda rätta; Hon drog av ett riktigt gapflabb! Blev ordentligt utfrågad om jag skämtade, men tyvärr…. Så stod Tina och Peter i korridoren och vrålade, och snart även Lorina. Det hela slutade hur som helst med att Tina tillbringade natten hos Peter, så förhoppningsvis var det inte så farligt :-) Men återigen, vart kommer alla puckon ifrån???? Och måste dom bli kära i just mej???? Kan det inte komma nån snygg vettig kille istället!! Eller är jag så mycket pucko själv att de dras till mej??

Vi gick upp till discot och röjde lite, men det Törnrosa snarkar som ett as...var inte speciellt kul och jag var trött, så jag gick och la mej istället. Efter en stund kom även Malin och Lorina. En bråkig och vansinnigt slemmig hals gjorde att jag snarkade nåt vansinnigt och fick utstå diverse skrik- och korkattacker under natten. *Förlåt tjejer, det var inte meningen!!* Men jag sov rätt gott ändå :-) 12.30 tyckte vi det var dags att gå upp :-) Vi köpte frukost och satt på däck och åt. Sen var det inte möe mer att göra, ner och städa hytten, packa och sen gå av. Sova en stund på bussen, käka i Nyköpingsbro och sen bara sitta och titta ut resten av tiden.

Sen fick jag träffa min älskade jycke igen, så bar det av hemåt! Glodde på ”Höst i New York”, men lyckades somna igen. Är väl dags att krypa ner snart igen.

Det var den kryssningen det, en av de tråkigare jag varit på tyvärr, men det ska väl vara så också ibland. Känner jag mej själv rätt så är vi snart iväg igen! :-)

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar