Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 3 juni 2007

25-årsfest och match

Igår var det 25-årsfest hos Rebecka! Riktigt trevligt!! men givetvis så var man ju tvungen att tjuvkolla lite på tv också, och den matchen hade jag inte velat missa!! Tror det var lite för mycket Carlsberg där faktiskt :-) Själva festen var kul! Prat, lekar och dricka. Sen somnade en efter en. Vid 2 tog jag en taxi hem.

Idag var det match, som jag (som tur var) skulle stå över, för fy fasen vad tjyvens jag mådde!! Och så ringde morsan och sa att jycken inte mådde bra, det gjorde ju inte det hela bättre direkt.

Så var det färd mot Vadstena och lagfoto. Undra hur många bilder det blev där Linda INTE har armarna i vädret :-) Inte lätt att vara tjej och ha en massa hår som flyger. Ska försöka lägga ut lagfotot på sidan här sen.

Jag var ganska säker på seger när vi ledde med 2-0 i halvtid, men som vanligt (??) så tappar vi i andra så matchen slutade 2-2. Men jisses vad äckligt nära vi var att avgöra precis i slutet!! Men vi får vara stolta över att vi totalt knäckte motståndarlaget, det låg spelare över allt, det var kramp och allt möjligt. Stabilt…

Så var det korv och mos hos mor och far. Lite kunde man peta i sej. Sen tv. och nu har jag kommit hem och sitter här. Dags för sängen strax, är så jäkla lullig. Sen ‘r det tandläkaren imorrn också, uuuuusch!!!

Haderajan! (”Öl” på polska)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar