Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 7 juni 2007

Nationaldagen

Då fyllde då Sverige ganska många antal hundra år, vill ni veta exakt hur mycket så får ni fråga nån mer historiskt kunnig person.

Igår kväll skulle jag se Cityakuten på tv, men somnade som en stock och vaknade i soffan vid 12-snåret idag. Lite sovmorgon. Åkte ner till stan och tog ut pengar inför kvällen. Så bar det av till Örebro. Först en asiatisk restaurang, åt friterade räkor med jordnötsås, inte ett dugg dumt. Så imorrn blir det till att springa och så göra armhävningar på träningen :-) Sen bar det av till Brunnsparken och sex timmars nonstop-dans. Själv dansar jag ju inte nämnvärt, och det är lite synd, för man missar allt vissa puddingar…! Men jag dansar ju med Therese och det duger så bra åt mej! :-) Casanovas, Highlights och Expanders. Och det är ju liksom inget snack, Casanovas dominerar dansbands-Sverige just nu! Highlights har en sångare som absolut går att vila ögonen på, Andreas Wistrand. Ni som är vänner av Fame Factory känner till denna pudding. De övriga killarna är bra musiker så de låter riktigt bra, men de borde sänka låtarna ett tonsteg eller två, det blir ju så skrikigt!! Expanders var nog bara med som utfyllnad… :-) Inget speciellt att säga om dom, de varken stack ut eller var värdelösa. Nu sitter jag och funderar på varför jag recenserar dansband kl 01.50 en onsdagnatt……????

Sen närmar sej ju vårt kära fotbollslandslag EM med stormsteg!! Dagens seger satt inte dumt alls, hade varit kul att se den matchen! Tur att det finns wap :-)

Näe nu är man trötter. Tack Therese och Johnny för en jättetrevlig nationaldag!!!

Au revoir!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar