Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 5 juni 2007

Yeeeeeeeees!!!!!!!

Kunde ingen talat om att det skulle gå som en dans hos tandläkaren så jag slapp vara nervös flera veckor i förväg?? Satt i väntrummet och höll på att avlida, och givetvis vad det en massa mini-människor där, barn kallade, som stökade runt och väsnades så jag höll på att gå upp i atomer bara för det…

Sen hamnade jag i den där otäcka stolen och fick gå igenom sjukdomar, mediciner etc, det händer ju liksom lite på drygt 3 år…. Sen kom den där rymdvarelsen med skärm för ansiktet. Jag öppnade truten och hon petade och sa ”Jaha, där ser jag något, och där, men DÄR var det fint, och där ser jag inget alls” Helvete, tänkte jag, minst tre hål… Började ladda för att kräva sjukhus-tandläkarvård, med DJUP narkos. Som ni vet så gillar jag inte riktigt sprutor… Inte tandläkare heller för den delen. Men så kom det ju fram att hon tittade på mina visdomständer!!!!!! En satt rakt, två lite snett och en fanns inte alls. Jag hade inga hål alls, inte ens en tillstymmelse till det!!! Höll på att lyfta ur den där stolen, så glad blev jag! Lite tandsten tog de bort bara, men det är ju inte så farligt. Blev relativt billigt också, lite över 600 för undersökning och borttagning av tandsten. Jag hade förväntat mej att hela sommaren var förstörd ekonomiskt.

Så det var en glad Sandra som lämnade tortyrkammaren!

Mycket mer minns jag inte av igår, minnet börjar fasen svikta på allvar, det är läskigt!! Jag satt en stund på balkongen, pratade med grannen, var ute med hunden.

Imorrn blir det Örebro med Therese. Nonstop-dans med Casanovas, Expanders och Highlights. Måååånga fina grabbar att titta på!! :-) Men jag håller mej ifrån dansgolvet, har aldrig riktigt fattat det där med styrdans. Men ska bli kul att ha en dag med tösen med mat och en jädra massa snack och skratt! :-)

Nu är det snart träning. Himla gött väder idag, hoppas man inte smälter bort!

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar