Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 9 juni 2007

Ginkelösa…

Alla som har varit där räcker upp en hand… Inte fasen trodde jag att jag skulle bli en av dom!! Men jojjomän!! Bäst att ta det från början: Daniel frågade om jag kunde hämta honom från en fest i Österstad igår kväll, och visst, snäll som jag är så ställer man ju upp :-) (Dessutom en bra anledning för mej att hålla mej nykter…) Hur som helst, blev sittande ett tag med lite fika och trevligt sällskap, men tillslut gav vi upp. Då blev jag tillfrågad om jag kunde ”svänga förbi” Linköping och skjutsa hem några andra på festen, och jag hade ju ändå inget annat för mej. Och de bodde just i Ginkelösa…! Måste jag minnas i mina memoarer, att jag varit där :-) Daniel däremot, fick jag inte med hem, tappade han vid en mack i Österstad, då ville han inte åka med längre :-)

Annars var det lugnt igår, gjorde lite ärenden, åkte och betalade veterinären, handlade, solade på balkongen. Sen var det grillning hos mor och far. Hade katterna i uteburen på altanen så jag försökte ta lite bilder på dom. Lägger upp några här sen.

Idag är det kattutställning i Linköping, men jag orkar inte åka in. det får bli en annan gång, de klarar sej nog utan mej! :-) Tjejvättern är det också, men så förtjust i tanter är jag inte, att jag behöver spana på dom. Ska väl snart ut i solen istället!

Tack och hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar