Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 2 juni 2007

Underbara valpar!!!

Fick äntligen träffa en läkare på psyk idag!! Men jag vet inte om vi kom fram till sådär jättemycket. Jag ska sluta med en medicin-sort, och sen tyckte hon att jag borde dricka mindre, helst hålla upp i 3 månader så man kan se nya medicinens verkan på bästa sätt. Hejsan svejsan att jag håller upp med sprit över sommaren och allt…. Men kan ju försöka skära ner i alla fall.

Sen skulle jag till Systemet, så tänkte jag vara lite snäll och fråga Lorina om hon skulle ha nåt när jag ändå åkte. Men hade jag vetat att jag näst intill skulle få köpa upp hela kedjan så hade jag inte frågat, hahaha! :-)

Idag bar det äntligen av till Söderköping och till Elliots småsyskon! Och de tre valparna var ju bara för bedååååårande!!! Men jag kan inte fatta vart min ”stora” klump har kommit ifrån, inte längesen han var sådär pyttig ju :-) Hälsade på hans mamma också, en helskön liten dam. och så Donna och Devil såklart. Devil och Elliot jagade runt så de sover nog riktigt gott ikväll båda två.

Därefter fläskfilé med kantareller och årets första färskpotatis hos mor och far, det slank absolut ner. Kollade på Talang 2007, och det var nog fasen rätt som vann. Sen satt vi mest och tog det lugnt.

Nu är klockan 00.30 och jag har precis kommit hem. Ska väl dra på nån film eller nåt innan jag somnar. Får ladda för morgondagens 25-årskalas!

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar