Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 24 juni 2007

Midsommarafton och äntligen har solen hittat tillbaka!

Midsommar blev väl ungefär som vanligt. Sill, sprit och regn, inga konstigheter alls! Mor och far hade varit beundransvärda optimister och bjudit hem en kattallergiker. Folk som åkte förbi trodde väl inte vi var riktigt kloka som satt på altanen i vinterjackor… Men till slut funkade det inte längre, utan vi fick gå hem till grannarna istället. Lite varmare inomhus och sen kom ju det regelrätta regnet. Sprit och mer eller mindre bra musik flödade :-) För egen del blev det ganska lugnt. Var trött som en klubbad kut, somnade t.o.m en stund efter maten. Hade ingen större lust att dricka heller, sprit smakade inte ens bra. Var väl Skånen som sabbade mina smaklökar :-) Jag och jycken var hemma vid 2 ungefär, så somnade vi som stenar.

Dagen efter midsommarafton var väl typ som ”dagen efter” ska vara. Sov till eftermiddagen, glodde på tv, drog i sej en pizza. Sen hem hit. Hade svårt att sova igen, klockan var nog närmare 06 innan John Blund lyckades hitta rätt adress. Trots detta var jag uppe vid 12 igen. Satt och läste på balkongen. Läste ut ”Nionde grottan” så nu har jag plöjt igenom ”Grottbjörnens folk”-serien, och jag rekommenderar den verkligen!! Så har jag fixat lite med hemsidan, bl.a lagt ut bilder på mina tatueringar.

Sitter i startgroparna och väntar på att Gitte ska höra av sej så jag får packa ner Rasmus och åka till Skövde, Fanta har visat löptendenser!! Jisses vad roligt och spännande!!!!!! Behöver detta efter allt som varit!

Se vad man ska hitta på resten av dagen då…

Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar