Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 8 juni 2007

Lille Rasmus-skrutten

Igår började han spy och ha sej och i morse hade han diarré. Och så har han varit helt utslagen. Det var lika bäst att ringa veterinären, mina bebisar får inte vara sjuka!! Och de tyckte att jag skulle komma in så de fick titta på han. Och tur var väl det för han hade en infektion, orsakat av rubbning i mag- tarm-kanalen. Han hade 40,6 graders feber och det är mycket för en liten katt. Så han fick en spruta och sen ska han få antibiotika i 10 dagar. Så snart ska min skrutt vara bra igen! Märker redan stor skillnad på honom mot tidigare idag! Så nu får han vara här och vila upp sej, och resten av djuren är hos mor och far. Min lille skrutting, vad du skrämde oss!!!

Annars så har jag inte gjort så mycket. Varit på hundkurs, testat hinderbana. Det var riktigt kul, fast Elliot är lite trög. Kanske jag också, vem vet :-)

Hoppade över träningen eftersom jag inte hann packa några grejer, det var ju bara att stoppa katten i lådan och åka till veterinären, sen var det dags för hundkurs. Hade annars behövt träning idag, har träningsvärk i magmusklerna. Måste vara fantom-smärtor :-)

Ska strax sova, är trött efter denna dag! Idag har förresten Robert namnsdag, finns två stycken söta Robert i mitt liv, Grattis till er båda!! :-)

Tudeloo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar