Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 16 juni 2007

Mera uppåt nu

Nu börjar det förhoppningsvis gå åt rätt håll igen. Känns lite lättare. Fick en dal igår när min kära mobiltelefon gick och dog. Helt otroligt vad beroende vad gjort sej av den där lilla manicken!! Känner sej helt lost in space utan den ju, kan inte ens kolla vad klockan är! Hur fasen levde man för typ 20 år sen?????

Var ute en sväng igår och kollade på galningarna som trampade stålkamel runt Vättern. Snacka om brist på sysselsättning…! Men men, det är säkert ett äventyr om man klarar av det :) Skulle varit funktionär men kände mej inte riktigt i form, så jag sjukanmälde mej. Verkar som de klarade sej gott ändå.

Idag tog jag och hunden lite sovmorgon, alltid skönt. Åkte och köpte en ny mobil så nu är mitt liv komplett igen :) Dagen har gått åt att försöka komma underfull med hur den fungerar. Sen var vi och åt på Matverkstan. Gratinerad pasta med kyckling, inte alls dumt! Nu går jag och kollar på de sista Vätternrunda-cyklisterna som kör slutspurten. Rätt kul att se funktionären med flagga som står här borta, han ser megaroad ut… Eller kanske inte :) Kan ju hoppas ingen blåser bort i alla fall! Rasmus slår volter här för att få tag i en stackars nattfjäril som yrat sej in.

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar