Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 28 juni 2007

Vätternfestivalen har startat

Problem att sova i morse. Börjar bli en vana nu. Sov mellan 24 och 03 i natt, sen hade min kropp bestämt sej för att den sovit klart.

Var avslutning på hundkursen idag. Elliot blev godkänd och fick diplom, men det var nog knappt :-) Den hunden har grava koncentrationssvårigheter. Ska vi gå slalom så släpar jag honom genom banan medan han spanar in nån trevlig tik. Hoppas man kan få pli på det där så det går att jobba lite vettigt med honom!

Sen var det hem och byta kläder och knalla ner till Hamnen för att lyssna på Casanovas. Lika bra och go’a gubbar som vanligt! Men vädret kunder varit något bättre, jisses vad kallt det var!! Men träffade en mupp från Karlsborg, honom kunde jag reta så jag fick upp värmen lite :) (NEJ, vi hånglade inte, jag gjorde mej dum mot han och garvade mej varm åt hans reaktioner!) Kan det inte komma några snygga killar och stöta på mej nån gång????

Sen var Frida jättesnäll och skjutsade hem mej!!

Nu är jag jättetrött så nu blir det natti natti.

Puss

Några bilder på grabbarna
(Modell värdelösa men jag är ingen fotograf…)

Jimmy, Henrik, Daniel, Pontus och Stefan


Henrik och Stefan i hett samarbete. Är dom inte för söta! :-) 


Henrik tar i och Pontus ser förvånad ut. Daniel har hittat nåt spännande på golvet.


Sveriges bästa dansband lirar vidare! Men Henrik, låt Jimmy och Stefan sköta strängarna vaa!! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar