Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 27 juni 2007

”Ödet valde dig”

Jisses, det var den absolut värsta låt jag nånsin hört!!!! För er som behöver gråta en skvätt är ju denna helt perfekt! Kollade runt lite i min mp3-samlig och hittade detta vedervärdiga stycke. Texten skrev Eiwor Kjellberg efter att hon förlorat sin son, och Åsa Jinder musiksatte och sjöng in.

Ödet valde dig

Jag höll dig i min famn
Just innan du försvann
Du log mot mig och sa
Jag kommer snart tillbaks


Men ödet valde dig
Och tog dig bort från mig
Min gud vad har jag gjort
för fel


Mitt barn nu är du fri
Det kostade ditt liv
Den vackraste var du
Är du i himlen nu


Du lämnade vår jord
All tröst är tomma ord
för smärtan som jag har
Den stannar kvar
Trots att det känns så svårt
Så döljer jag min gråt
och lär mig att förstå
att jag dig inte når
I tomheten ibland
Jag räcker ut min hand
Och ropar efter dig
ändå


Huvva, känner för Eiwor och alla andra som förlorat ett barn eller någon annan anhörig!! I dessa dagar går ju tankar givetvis speciellt till Anton 15 år, som förolyckades i en trafikolycka i Metallvägen-korset för några dagar sen. Rätt nyttigt för mej med sånt här faktiskt, för stunden får det mej att tänka, Vill jag verkligen utsätta mina nära och kära för det här?? Helst inte vaa… Tänk om det bara kunde präntas in i skallen ordentligt också!!!

Jaa, annars händer inte så jättemycket. Sover, äter och glor på film typ. Tur jag har Elliot så jag kommer utanför dörren. Fast nu ska jag iväg till sjukhuset med en kompis, vara lite moraliskt stöd :-)

Imorrn drar Vätternfestivalen igång, hoppas på bra väder då! Casanovas i Hamnen, blir lite kul!

Annars är det ganska lugnt, mår väl skapligt. Hade en liten svacka i….för några dagar sen. Minnet är fasen inte vad det har varit… :-/ Börjar undra om det har med sjukdomen, medicinen eller starka saften att göra.

Jaja, bäst jag tar och knallar bort till sjukan!

Adjöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar