Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 22 juni 2007

Sömnsvårigheter (Terapi-skrivande, take it or leave it, men en varning utfärdas!)

Från att inte få sova till att inte kunna sova… Somnade skapligt igår, vid 24 kanske, men vaknade 5.30 och då hade jag visst sovit färdigt. Var ute med hunden och sen har jag suttit här. John var över en sväng, skönt att han finns och bryr sej! Men han har ju sina problem och jag känner mej så otillräcklig :-( Kan väl säga som så att din förbannade jävla idiot, jag hoppas du blir kemiskt kastrerad och sen dör en riktigt lång plågsam och utdragen död!!!! Är du så jävla ful och äcklig att du måste våldta för att få komma i närheten av en kvinna??? Hatar dej, ditt as!!!! *grrrr* Får göra ett tillägg här sen mor ringde och var hysterisk :-) Det är alltså inte jag som blivit våldtagen, utan en kompis.

Tankarna snurrar väldigt när sömnen inte behagar infinna sej. Får vissa impulser men jag har lovat mamma, Lorina, John, Ragnhild med flera, och jag vill inte göra så många människor besvikna så jag ska verkligen göra allt för att stå emot!

Åker nog en omväg hem till mor och far idag. Jag är inte den som brukar bara blödig, men alla ljus och blommor i korsningen… Vet bara vem grabben var, men jag är väl extra känslig just nu. Sen kan jag inte låta bli… En 15-åring med hela livet framför sej, varför??? När t.ex. jag finns…? Varför inte ta mej istället då??? Eller ännu bättre, det kunde varit ovan nämnda kamelridar-aset som kom där på mopeden istället! Men en helt oskyldig snorunge som precis gått ur nian?? Jag fattar det inte!!

Många skriver när de mår dåligt, men jag tror inte det är nåt för mej. Det blir så väldigt negativt och pessimistiskt. Får väl trycka i mej sill och lite starksprit dagen till ära, ge mej ut och plocka blommor och sen drömma om den stackars sate som jag ska gifta mej med! Kanske ska gå och hälsa på morfar också. En sån här dag är det svårt att inte bli nostalgisk. Midsommarstången i Folkets Park, morfar med sin filmkamera som han glömt stänga av, så resultatet blir ringdags och en jädra massa ben. Saknar dej lilleman, hoppas du har det bra där du är! ♥♥♥

Trevlig midsommar på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar