Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 3 oktober 2008

”Blogg”-försök, dagen efter operation

Tänker försöka skriva dagboken som i lite mer blogg-form nu. Skriva lite i taget istället. Vi får se hur det går! :-)  

10.30
Jisses, är det jag som drog ut en tand igår eller?? Det kändes när jag vaknade, det ska jag inte neka till, men ingen värk. Mer stelt i käken, lite svullet. Detta är absolut ingenting mot värken jag fick när tandeländet bet upp ett stort sår i kinden som infekterades. Då var det inte att ta värktabletter vid behov, utan efter klockan… Tänk så bra det kan bli! Har ducshat och borstat tänderna. T.o.m det gick bra :-) Sen ska jag skölja munnen med nåt gegg, men inte förrän om en halvtimme. Ska ner till Harmoni sen, för behandling. Sen blir det väl att kolla så att Wallride står kvar, gissar jag.

En sak till: Nu tar jag bort länken VGIF-dam. Vi slutade på andra plats i serien. Jag räknar mej inte längre som en del av laget, varför tar jag upp nån annan gång när jag har virrvarr i hjärnan. Men ni kanske har märkt att en del resultat och målgörare uteblivit på senaste.

Och sen Grattis Mindy till Maximus!!!!! *kram*

15.20
Då var man hemma igen. Kollade läget på Wallride och där var väl allt sej likt. Hade inte med några värktabletter och det känns bättre att ta i förebyggande än att vänta på värken och försöka komma åt den då.
Sitter och håller på att bli halvt hysterisk. Min besöksräknare på framsidan är helt mongo. Den "förökar" sej på något mystiskt sätt och jag förstår mej inte på det alls. Vad jag än ändrar och försöker med så blir det ändå likadant :-( Varför ska nåt få fungera liksom… Mailade till dom och frågade vad det är som händer, hoppas jag får svar så jag kan få ordning på det. Vill ju att det ska se bra ut. Inte värt jag funderar mer på det på egen hand, känner mej själv. Efter en stund åker bara datorn i väggen. Hatar såna här oförklarliga cp-fel på saker :-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar