Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 15 oktober 2008

Ordning i munnen, kan andas ut och busig jycke

Första dagen på typ tre veckor som jag inte ätit värktabletter. Känns riktigt bra att det börjar ordna sej i munnen. Och nu tuggar jag spontant även på vänstersidan så det är ju helt klart bättre! Är lite svullen i tandköttet och så än, men det får jag väl räkna med att vara ett tag.

Nu kan jag andas ut. Fick ju reda på igår att skolan rekommenderade att man går utbildningen under ett år, två kurser per termin. Jag förklarade mitt läge och hon tyckte det var lite väl fort att gå kursen. Så jag skrev idag och undrade VARFÖR dessa rekommendationer är som de är. Fick svar nu ikväll att jag gör som jag vill. Rekommendationer är bara rekommendationer. Sen utgår de ju ifrån att folk jobbar och inte har all tid i världen att plugga och göra praktikbehandlingarna. Jag kan ju plugga dygnet runt om det krävs och träffar hundar hela dagarna så det ska inte vara några problem. Känns som det bara går en massa onödig tid om jag ska vänta "bara för att". Så det ska nog bli bra! Så mina planer nu är att gå kurs i december, februari, april och juni. Får ju börja med praktikbehandlingarna efter indroduktionskursen så från och med december får jag alltså massera djur, dokumentera det och tillräkna mej de tillfällena. Sen ska det bara lösa sej ekonomiskt också. Om vi levt sparsamt hittills så blir det ännu värre nu :-( Men förhoppningsvis får man ut något av det i längden!

Idag har jag varit på Djurnära. Hade världens sliskigaste säljare där i förmiddags, huvva!! Sen blev det att städa lite burar, packa hö, sköta kassan. Känns riktigt bra att jag ska få vara kvar där ett tag till, jag lär mej ju nåt nytt varje dag! Idag blev jag riktigt kompis med Spitz, Maries "lilla" dobbermanpojke på drygt 40 kg. Inte riktigt vad man är van vid :-) Först busade vi med en filt och det var ju bara att försöka hålla undan lösa delar på kroppen så de inte skulle komma emellan när han försökte bita i filten. Och sen kom tassarna, storlek ungefär som Sandras fötter. Smidig pojk det där, går han upp på bakbenen så är han ungefär lika lång som jag. Men sen blev det mys. La ner honom på sidan och klappade och kliade. Han tyckte nog att det var riktigt gött. Ska bli kul att lära mej hur man masserar på riktigt, han verkar vara ett tacksamt övningsobjekt :-)

Nähe, om man skulle gå och packa lite. Dags för kryssning imorrn. Brukar inte vara speciellt mycket i väskan på ditvägen, men man är ju ändå tjej så ett par ombyten krävs ändå :-) Känns lite sådär att åka utan ett öre på fickan men det får funka ändå! Får hoppas att Fredrik inte lever ungkarlsliv alltför mycket, utan att lägenheten står kvar i beboligt skick när jag kommer hem :-)

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar