Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 10 oktober 2008

Käkkirurgen igen och rätt mot polismyndiheten, hihi

Idag är jag lite glad faktiskt :-) Eller dagen började ju med att jag lydde mor och ringde käkkirurgen. Jag fick tid snarast så det var bara att ringa pappa. Var lite nervös att jag skulle få träffa kärringen från första besöket, men det var lugnt. Samma snälla tandsköterska från operationen och sen en tandläkare som hette Jonas. De spolade rent och sen tryckte de in en tuss med antibiotika på i såret. Visst, det sved lite, men det var absolut inget emot smärtan jag haft tidigare. Nu känns det väl skapligt. Känner ju av det men har inte tagit värktabletter än i alla fall. Känns bara lite knepigt att ha nåt i munnen som inte ska vara där. På måndag ska jag åka tillbaka och ta bort tussen.

Sen åkte jag till Wallride. Får ju inte säga för mycket i nuläget, men kan säga att jag tycker riktigt riktigt synd om Pernilla, och att skithögen som ska öppna sportaffär i Bråstorp är en riktigt stor jävla idiot, jag hoppas han får slå igen innan han knappt öppnat! Så till alla läsare; Köp julklappar nån annanstans!

Nu sitter jag i soffan och vilar. Har fått lite avier, ska hämta ut paket, sen ska vi leta på nåt att äta. Känns väl sådär att äta när man har skräp i truten, men är skithungrig :-/

Och nåt kul… Fick brev från polismyndigheten. Jag skickade ju in överklagan på min parkeringsböter som jag fick. Var bergsäker på att den skulle avvisas, men se på fan, jag ska faktiskt få tillbaka de 500 kronorna!!! Och det var inte för att jag parkerat fel utan för att p-lisan angett fel överträdelsekod :-) Hahaha ibland leker livet verkligen!

Nu väntar jag bara på bekräftelse från skolan också, så att jag vet att jag verkligen har kommit in.

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar