Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 7 oktober 2008

Ommöblering, framtidsplaner och gnälliga skitgrannar

En sån där dag då man känner sej lite halvsur i största allmänhet. Eller jag har vissa belägg för det…

Började med att gå upp vid 10, duscha och så, sen ringde Marie och bad mej hjälpa henne med ett ärende till banken. Så jag åkte iväg och hämtade det jag skulle. Så träffade jag Pernilla på stan, så tog en lunch. Skagenbaguette på Hugo, verkligen mums! Tyvärr bråkar min mun ganska bra fortfarande så det var svårt att äta. Men det gick!

Sen handlade jag lite fika och så åkte jag tillbaka till Djurnära. Där fick Marie den brilianta idéen att möblera om… Och det är inga dåliga ställ hon har!! Jädrar vad vi slet, tror vi båda har ganska bra blåmärken både här och var. Men förhoppningsvis blev det bra! Och imorrn blir det riktig omflyttning av grejerna så det blir så bra som möjligt! Väntar bara på att min handläggare på arbetsförmedlingen ska ringa så vi kan diskutera min framtid!

På tal om min framtid… Såg en annons i Härliga Hund, en tidning jag har. Hundmassör. Lite som typ sjukgymnast. Massera, stimulera punkter, avstressa, stretcha, kunna se på en hund om den har rygg -, ledproblem etc. Lät verkligen jättekul!! Men utbildningen var på 4 tillfällen à 3-4 dagar, och varje tillfälle kostade ca 4000… Se om jag kan göra upp en liten framtidsplan så kanske arbetsförmedlingen kan gå in och bidra. Vi får se! Men det kändes härligt att verkligen känna att DET vill jag göra!

Sen till mindre trevliga saker. Eller det ena är rätt värdsligt, men man har en tendens att reta upp sej i onödan :-/ En tradera-vinst, en tröja i strl 56 (det är Bamse på, fråga inte…!) som skulle kosta 22:- i frakt. My ass… Men det var ju bara att maila och fråga lite försiktigt om det stämde, och det gjorde det ju inte. Så det problemet löste sej väldigt snabbt!

Men det andra… Vi fick kärleksbrev idag från Lövgrens, vår hyresvärd. Det har kommit in klagomål på oss, att vi stör våra grannar. Vi dunkar i väggarna och skriker på nätterna. Så Lövgrens förutsätter att vi bättrar oss. Fredrik och jag är som två STORA frågetecken. Vad fasen, inte dunkar vi i några väggar på nätterna!! Herregud, då sover vi!! Och sen, ett sånt "kravbrev" känns som ett påhopp. Tycker Lövgrens kan kontakta oss personligen och säga typ "det har kommit in klagomål på er, det här och det här, vad har ni att säga om det??". Istället för att bara skicka ett brev "Ni stör, bättra er!!". En natt, EN natt, i samband med förra tandläkarbesöket hade jag det jättejättejobbigt så jag slog lite i sänggaveln. Men det var EN gång på tre månader och det är 1 ½ månad sen. Så dags att komma nu i så fall. Och skriker. Inte fan skriker vi. Visst, vi ropar på varandra mellan rummen emellanåt men vem gör inte det?? Men vi gör det inte på nätterna! Och vi har ALDRIG varit så osams att vi skrikit på varandra. Och visst, vi är skitkära och har sex, men tycker inte det borde vara nåt specifikt för just oss. Men inte fan "skriker" vi då heller. Så imorrn blir det en tur ner till kontoret och fråga vad i helsike de menar. Har en känsla av att det är sura gnäll-kärringen här ovanför, hon verkar ha som hobby att klaga, men då jädrar kan hon få höra hur det låter när man verkligen slår i väggar och skriker på nätterna…. Näe, to be continued…

Nu blir det middag, Fredrik har lagat kycklingwok! Mums!…..hoppas jag :-)

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar