Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 23 oktober 2008

Elliot 2 år!

Igår var det födelsedagskalas. Min lille gris fyllde år! Eller en av mina små grisar i alla fall :-) Elliot blev 2 år. Redan två år!! Tycker inte det var längesen jag och Sofia åkte till Söderköping och hämtade hem honom i en papperslåda :-) Inte för att han någonsin kommer bli speciellt stor men då var han verkligen pytteliten :-) Det har gått riktigt fort! Så igår var det spaghetti och köttfärssås och sen tårta. Brukar inte tycka om tårta, men den här var riktigt god! Nån slags banansmak i den. Och marsipan.

Annars så är det Malin och jag som lever rövare på Djurnära den här veckan :-) Näe men jag tycker vi sköter det hela riktigt bra! Blir nog inte SÅ mycket för Marie att reda upp när hon kommer tillbaka på torsdag :-)

Vill bara iväg till Göteborg nu och gå kurs. Känna att jag kommit igång och är på väg. Gå första så jag kan anmäla mej till resten sen. Känns riktigt spännande, och det är häftigt att för första gången ha och på allvar vara på väg mot en realistisk dröm! Sen kommer det ju dröja innan jag kommer kunna leva på det, men hela resan ska bli riktigt intressant!

Nu blir det film!

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar