Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 8 oktober 2008

Ommöblering dag 2, trööööött och hopp om framtiden. För femtielfte gången, men ändå… Panik på kvällskvisten

18.15
Kom precis hem. Trött som aset är man. Gick mina timmar på Djurnära, men igår så fick vi ju idéen att möblera om så idag drog det över lite på tiden. Tur att jag trivs på det där stället, hihi :-) Och för typ sjunde gången ringde Marie idag till min handläggare på arbetsförmedlingen. Hon har ringt, men han har inte svarat, hon har lämnat meddelande, han har inte ringt tillbaka etc. Och jag slutar på fredag… Men idag kom jag på att Sabina finns ju också, min handläggare på försäkringskassan. Så jag letade på numret till henne, så Marie ringde henne och sa som det var, att hon försökt få tag på Per-Åke men han svarar inte. De pratade och diskuterade en stund, sen hann inte Marie mer än lägga på luren så ringde han. Sabina hade visst bränt baken på han, hehe :-) Så imorrn kl 11 kommer han och hälsar på oss så ska vi bestämma hur min framtid ska se ut. Att jag ska vara kvar på Djurnära verkar alla tycka är en bra idé, så det kör vi på. Men jag vill gå upp i tid, och det ganska mycket, vill visa att jag faktiskt fixar att jobba. Och sen ska jag ta upp det här med utbildningen med honom. Känns riktigt bra att Marie tycker det är en bra idé och är beredd att ställa upp och hjälpa mej, det betyder massor! Så vi får väl se, det ska bli spännande!

Och sen blir jag galen på min mun, så jävla trött på’t!! I natt vaknade jag vid 4 och hade så vansinnigt ont, så har det inte varit nån gång förut. Och visst, vi slet en hel del på när vi möblerade om i butiken igår, men ändå. Och det är inte såret i sej som värker utan det känns som jag fått en rejäl snyting på högersidan av ansiktet. Kinden, örat, halsen, i tänderna, det gör ont ta mej fasen överallt! Och nu är det en vecka sen jag opererades. Är inte så sugen på att göra om det om det ska ta sån här lång tid att läka. Sen så känns det ovant, bettet går inte ihop som det gjorde tidigare. Men det är väl en vanesak.

Vad beträffar klagomålet från våra grannar så har det inte hänt något. Fredrik skulle gå ner till kontoret idag eftersom han började sent. Men så blev det inte. Så tänkte jag gå ner, men så blev jag kvar på Djurnära. Får väl se om det blir nåt gjort imorrn. För det känns som att vi inte bara kan tiga, för då accepterar vi ju. Ska vi då nästa gång få en lapp om att vi blivit vräkta för att vi stör, fast vi inte har en aning om vad vi gjort?? Sen var väl tanken att Fredrik skulle gå dit själv, för om jag går ner så lär jag bli förbannad, och när jag blir förbannad så har jag en tendens att bli ganska omogen. Skrika och ha mej. Och jag kan säga att en repeterad fras är "Klart som fan att vi knullar, men det är ingen som tvingar dom asen att lägga örat mot väggen/golvet!!!!". Det är det enda jag kan komma på som nån skulle kunna få till att vi "skriker", men är det SÅ lyhört, att vi då "skriker så vi stör grannarna", då vill jag fan inte bo kvar. Och att vi skulle banka i väggarna… Näe de är fan inte kloka. Någon här dunkade i väggen halv nio en kväll när vi satt och tittade på film. Med normal volym. Men ska det vara så så kan jag gott ge igen. Just i detta nu kliver någon omkring på övervåningen så det vibrerar i vårt vitrinskåp här. Fy fan vad det stör… För att inte tala om kärringen som är uppe och går kl halv sex på mornarna så det knakar i golvet. Eller den fan som måste duscha och spola vatten så det susar i vårt sovrum halv tolv på kvällarna. Men är det där nivån ligger liksom?? Och sen sköter Lövgrens det jävligt dåligt. Vi är ju redan skyldiga liksom, utan att de hört med oss. Som Fredrik sa, tänk om han skulle misshandla mej och det enda som händer är att vi får ett brev från hyresvärden att vi ska vara tysta för att vi stör… Bör de inte vilja höra vår version av det hela först??? Och den är att vi inte har en jävla aning om vad det är vi gör som stör så förbaskat! Näe jag hoppas vi får ordning på detta så snart som möjligt, hatar när nåt ska gnaga i skallen ch ALLTID är det ju nåt :-(

Blir till att lägga sej tidigt ikväll, så man är pigg och glad inför mötet med Per-Åke imorrn :-) Är ju ganska mycket pengar jag ska försöka få honom att bidra med… Tänk om det lyckas, fan vad gött!!


21.10
Va fan är det som händer??? Fick så inuttajävla ont i munnen ikväll så det finns inte!! Kände mej lite mör när jag kom hem, satte mej i soffan, tog det lugnt, sen satte det igång. Som jag skrev, känns som jag fått världens snyting i ansiktet. Örat värker, både i själva örat och bakom, tinningen värker, ovanför ögat värker det. Nu började det isa som fasen i hela tandraden, både uppe och nere. Gick som ilningar så som gjorde så fruktansvärt ont. Folk som dragit åt en tandställning säger att det känns som att tänderna ska flyga ut, och så kändes det nu. Som att det typ spände som bara den och sen bara skulle säga KA-BOOM i truten. Tog panodil och dexofen, men det hjälpte inte ett dugg. Låg inne i sovrummet, höll på att bli galen, fick panik av typ allt. For upp och tog en Panacod också och ÄNTLIGEN har det gjort nytta! Är bara riktigt trött och slut nu. Ska bara dricka milkshake som min älskling gjort och sen se programmet om de feta kärringarna kl 22, sen blir det komaläge i sängen. Ser inte fram emot att vakna imorrn bitti… Jag hoppas detta var en engångsföreteelse, orkar fasen inte en gång till.

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar