Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 26 oktober 2008

Shopping-söndag, envis jycke och räkor och vin

Sitter och är riktigt mätt och belåten. Vi gjorde tunnbrödsrulle idag, jädrar vad gott det var!!

Idag har vi gjort Bråstorp. Lite ljus på Shape, julpinaler på ÖB, USB-kabel på OnOff och mat på Maxi. Skönt att göra nåt, inte bara sitta i sin morgonrock hela söndagen. Är ingen bugg idag. Det är ju skollov nu, så de trodde att ingen skulle vara hemma. Så det blir en riktigt lugn kväll i vårt förtillfället vaniljdoftande vardagsrum :-) Ställde ju tillbaka klockan nu också så det är lite ljusare ute i alla fall.

Igår var jag på Wallride och hjälpte till. Var ju lönelördag så det gick väl ganska bra i alla fall! Sen var det hundkurs. Det gick inte bra alls. Det var bara tikar i skallen på han igår. Inkallningen funkade inte alls, han skulle bara till tjejerna. Ingen koncentration alls på "gå fint" eller hinderbanan. Knepigt att det kan vara så olika. Efter kursen blev det potatisgratäng med bacon hos mor och far. Åkte därifrån ganska skapligt. När vi kom hem så stod två Securitas-bilar på gården och de var på väg upp i trappuppgången. Undra vad som hänt?? Var väl ingen som kunde störa när inte vi var hemma…??

Blir inte mycket skrivet nu, känner jag. Måste väl betyda att myrorna i skallen tagit semester eller nåt, så det är ju skönt! Mår väl ganska bra nu. Har ju lite planer för framtiden, så då vet man varför man hänger i, så att säga. Och mår hur bra som helst med Fredrik så nåt karl-ält blir det inte heller :-)

Nähe, ska vara social med gubben nu. Har lagt lite räkor på tining, hoppas de är skal- och ätbara snart. Lite vin och vitlöksbröd till bara så :-)

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar