Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 5 oktober 2008

Söndagsovmorgon, buggkurs och kvällsmys

15.50
Idag blev det sovmorgon. Var ute och hämtade mor och far från en fest kl 01.30. Sen somnade man ganska ovaggad… Sov till 12 ungefär. Var uppe vid 7 och tog värktablett mot tanden. Är stel och konstig i käken, värker inte direkt i själva såret :-/ Fick ett ryck och la ut lite kläder på Tradera. Har ju en säck ståendes som ska slängas, kan lika gärna försöka tjäna lite pengar på det.

Blev ingen hundkurs idag, regnet stod som spön i backen. Och jag äger varken stövlar eller regnkläder. Så det får bli nästa vecka istället. Nu strålar solen, ser riktigt skönt ut ute. Ska strax iväg på buggkurs nu. Skönt att röra på fläsket lite! :-)

Och Tack min älskade Fredrik för att du fick ordning på min besöksräknare!!!!


19.15
Har kommit hem från buggkursen. Jädrar vad roligt det var! Och jädrar vilken dålig balans jag har kommit på att jag har. Har fuligheter för mej som att snurra på en fot, på hälarna, istället för att ta steg. Men börjar bli riktigt avancerat nu! Och vilka träningspass det är, svetten bara rinner! Synd att det ska vara så dyrt att gå ut att dansa bara!

Nu kom Fredrik med räkor, så det blir lite lyx ikväll. Räkor, vin och vitlöksbröd. Och se Kullamannen på dvd, vaddå nostalgi :-)

Ajöken för idag. Tror jag i all i alla fall.


00.22
GRATTIS NALLE!!!!!!!! Fan vad kul!!!! Knappt man höll tårarna tillbaka här, jag som inte ens var där :-( Hur ska då Anna reagera?? Fan vad kul!!! Han är ju så stilig!!! Min Olivers lillebror, är ju så en annan har nära till de blöta på kinderna, och då är det allvar vet alla som känner mej :-)   Och Disa!!! GRATTIS Bitte!!! Har tappat räkningen på vilken gång i ordningen, men ni är värda vartenda ett!!

Har försökt lära Fredrik lite musikteori, men det  går lite sådär :-)

Nu blir det läggdags på riktigt.

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar