Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 14 oktober 2008

Små käppar i hjulen?, sprängd mixer och arbeta halvtid

Sitter och har mail-konversation med nån på skolan där jag tänkt gå. Har ju skrivit förut, men så tänkte jag att idag ska jag fasen ringa och se till att få svar på ALLT. Men då har de givetvis bara telefontid mellan 10 och 16 och då är jag på jobbet. Så jag skrev som det var, att jag tyvärr jobbar då så de får stå ut med mina mail :-) Men det var inga problem, de svarade nästan direkt idag! Och mina planer fick sej en liten törn, rekommenderad hastighet på kursen är ett år, två kurser per termin. Jag som tänkte bli klar till sommaren. Kurserna går ju så bra tyckte jag, nu i december och sen mars, april och juni. Kändes jättesmidigt, man gör proven medan man har allt färskt i skallen, och 80 praktiktillfällen känns inte så svårt att få ihop då jag ska få vara hos Marie på Djurnära medan jag går utbildningen och sen har jag Ewa som är IMMI-instruktör och har hur mycket kontakter som helst. Jag mailade till skolan, förklarade mina planer och frågade om jag var helt ute och cyklade. Förhoppningsvis svarar hon snart. Sen så går ju min tid på LAN FK (samarbetet mellan AF och FK) ut i maj, så att bli klar att börja jobba i början av juni lät ju helt perfekt!. Men det hela har gått lite FÖR bra hittills, så varför inte krångla till det lite…. :-/ Men jaja, vi får se. Känns ju som att det ändå bör hänga på MEJ, hur snabbt man vill och klarar av att gå utbildningen, och jag vill ju göra klart allt medan jag har det i skallen.

Igår blev det att gå upp tidigt. Skulle till Linköping och käkkirurgen igen för att ta bort tussen med antibiotika som de petade ner i hålet där tanden suttit i fredags. Var lite nervös för det, men det kändes inte. Tog typ en halv sekund. Tandläkaren kollade så allt såg okej ut och sen fick jag åka hem. Jag fick komma in prick 9.00 och 9.04 satt jag i bilen igen. Kändes lite lagom :-) Men jag hoppas att munnen ska sluta bråka nu, orkar inte riktigt med att ha ont!

Igår kväll lyckades min kära sambo ordentligt. Han skulle göra mumsig milkshake. Sen hör jag bara en smäll i köket. Då hade mixern gått i kras. Såg ut som nån hade spytt i köket, en blandning av glass, bär och mjölk var utspritt ungefär överallt. Fredrik var inte riktigt i skick så jag gick efter trasa och hink och torkade upp sörjan. Usch, kunde gått riktigt illa om han gått glaset över sej, small ju ordentligt. Men nu gick det bra, som tur var. Och den chockrosa mixern är död, alla nöjda och glada :-) Näe vars, den har varit till stor nytta! Får önska oss en ny i julklapp! Men kanske inte rosa då…

Annars så pinnar livet på. Igår gick jag upp från att "jobba" 12 timmar i veckan till 18. Ville komma upp så nära halvtid det går för att se om jag fixar det. Och det ska nog gå bra. Är ju på en sån plats att det inte går i ett hela tiden. Det blir en del dötid när man bara sitter ner, tar en fika, pratar skit och sen tar nya tag. Så det kommer nog fungera riktigt bra! Annars är det ju tänkt att jag ska gå måndag, onsdag, fredag, men nu ska jag ju bort torsdag-fredag så det blir allt i samma veva :-)

Kom ju på den superba idéen att sälja lite skit på tradera istället för att slänga det. Alltid kan man få in några kronor. Så skulle jag lägga på de första breven idag, men det blev dyrare än jag tänkt mej och begärt av köparna. Då visar det sej att breven är "skrymmande"… Och det kunde ingen talat om??? Det var bara att stoppa svansen mellan benen och maila köparna och be dom sätta in 11 kronor till på mitt konto. 11 kronor är kanske inget, men 2 brev blir 22, kronor, 3 brev blir 33 osv… Får se hur många som för över de slantarna :-) Jaja, får se det som en erfarenhet!

Nu sitter vi bara och kvällsmyser. Ska snart se "SOS-familj" om varför djur är bättre än barn och sen "Mina jag och Irene".

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar