Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 19 september 2010

Försök till sovmorgon och slutspurtspolitik där gubbkepsen får en avgörande roll?

Min tanke var att försöka skruva lite på dygnet, ska ju ändå köra lite drygt 30 mil med start 01.30 imorrn natt, så en sovmorgon idag och imorrn hade inte gjort så mycket. Jag höll mig sysselsatt igår kväll, kollade på tv, pysslade med lite vid datorn och så och klockan gick. Frampå morgonkvisten gick jag och la mig. Men vad händer...? Jo givetvis så vaknar jag ungefär 4 timmar senare och har då sovit klart, tycker kroppen. I alla fall just för stunden, kan nog bli en lur lite senare idag.

Bara Fredrik kliver upp, han sover som en björn i ide och dessutom mår han säkerligen sådär idag, haha :), så blir det vallokalen och nej, jag har inte bestämt mig helt och hållet ännu, jag tror mer och mer på att lägga "lappar i hatten" och lotta... Inget är ju 100% bra, inget är ens 50% bra. Dock har man ju via olika debatter och ledare nu förstått vad "demokrati" är för många: "Rösta RÄTT (=som JAG tycker) eller var en illa påläst idiot som borde fråntas rösträtten!". Jag är förstås inne på Sverigedemokraterna igen. Herr Reinfeldt gick ut nu i spurten och sa så lägligt att "Låt inte Sverige utsättas för detta experiment!". Hmm, enbart detta uttalande skulle kunna få mig att lägga min röst på SD... Vem är han att uttala sig om att experimentera med människors liv och hälsa??
Och sen var det nån annan stjärna som tyckte det var förjävligt att SD "gör skillnad på folk och folk". Jamen det är ju tur då att t.ex. Moderaterna värnar om precis ALLA... Låginkomsttagare som höginkomsttagare, sjuka som friska, högstatus som lågstatus, gamla som unga. Näe jag säger som Jonas Gardell i Valspecialen i "Parlamentet" igår:
"Och till dig som blivit utfasad från sjukförsäkringen för att du har cancer och har tvingats sälja allt du äger och lever under existensminimum, till dig har jag bara en sak att säga: Har du EN ANING om vad det kostar att värma upp en swimmingpool?? Näe, det har du inte, då skulle inte jag gnälla så mycket om jag vore du!!".


Och det är ju så, man måste ju faktiskt skilja på problem och problem...!
Så näe, att anse att ett parti är "farliga för de gör skillnad på folk och folk" är nog det absolut sämsta argument jag har hört!!
Och man anstränger sig till sitt yttersta för att leta fram gamla lik i garderoben hos SD som kan påvisa hur RASISTISKA de är. Jo för det är ju endast i SD som det finns medlemmar med misshandelsdomar med sig i bagaget, som har haft samröre med högerextrema organisationer etc, det är BARA där, FY vilka hemska människor...!! Att en minister från alliansen (dessutom född i SKÄNNINGE så vem är egentligen förvånad över den hjärn"kapaciteten"...??) så sent som i somras avslöjades som sexköpare, det är glömt och förlåtet? Med alliansens synsätt så gjorde han väl bara flickebarnet en tjänst, hon fick ju jobba! För fasen, "hushållsnära tjänster" och "ROT-avdrag"...! Och i och med Littorins avgång så är alla "kriminella" borta och utrensade ur svensk politik kvar finns bara kusiner till ängeln Gabriel? Sånär som på de tre stycken åtttiotalist-medlemmarna i SD som under två månader i mitten av 90-talet var medlemmar i Nationalsocialistisk front..? För att inte tala om alla vidriga människor i SD som dömts för rattfylla, misshandel och stöld. Näe FY vilken mörk skugga SD drar över Sverige, med sådana hemska medlemmar...!!
Människor som röstar på SD är "lågutbildade arbetslösa inskränkta människor boendes på landsbygden". Jag må kanske vara lågutbildad, men jag har i alla fall en yrkesutbildning. Arbetslös, jaa. Landsbygden, Motala, allt är relativt. Men jag har en IQ som är konstaterat högre än 96% av Sveriges övriga befolkning... Vem är det egentligen som är fördomsfull och inskränkt...?
Som jag varit inne på tidigare, så länge det inte handlar om att SD och Åkesson ska ha yttersta ansvaret för hur Sverige styrs så kan sånt där TRAMS mycket väl få mig att rösta åt ett visst håll, bara för att vara rent jävlig mot PK-Sverige, som mer och mer börjar likna en demokratur. "Du är fri att tycka PRECIS vad du vill, men tycker du inte RÄTT så....". Därmed fortfarande inte sagt att det är så det kommer bli! Får nog ta till hatten ändå... :)

Det värsta är att jag inte äger nån hatt... Gubbkepsen får väl göra en insats innan den åker ner i resväskan :) Den är ett måste, har en tendens att bränna hårbotten nåt så trint in i förbaskat i solen!!

Nu har gubben släpat sig ut så vi ska väl sätta igång med dagen. Jag hörde något om frukost på stan, lät inte helt fel! Sen som sagt vallokalen och sen har jag även planerat att hinna med ett besök i solariet idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar