Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 19 september 2010

Skäms över Sverige

Näe....
Det blir inget längre blogginlägg ikväll. Känner att jag inte riktigt kan ta ansvar för vad jag säger just nu. Men visst, jag stämmer in i den till synes näst intill allmänna svenska kören: PINSAMT. MAN SKÄMS. Dock så säger inte jag det av samma anledning som  "alla andra". Lars Ohly fick mig just att känna mig ännu mer övertygad. En 4-åring hade gjort bättre intryck. Alltså fy fan.... "Demokrati"?? My ass...
Nu har svenska folket sagt sitt, lågutbildade och allmänt korkade, tjaa ska det ens spela någon roll i en demokrati?? Deras/våra åsikter väger väl lika tungt som någon annans? Det är mer intressant att diskutera och dissa SD's framgång än att försöka analysera sitt eget misslyckande. HögerextremismRasistiskt. Nazistiskt. Nynazistiskt. Djupt främlingsfientligt. *plockar fram SAOL* Näe tyvärr... Har dessa människor ens läst SD's partiprogram...? Tycker jag känner igen de anklagelserna faktiskt, det är ganska lätt att ta till i brist på andra argument. Jag ser tyvärr inte kopplingen.
Man gnäller på precis ALLT. SD hyllade Åkesson genom att låta som "fotbollshuliganer". INTE bra... Näe, det är bättre att låta som ett gäng fjortisbrudar framför Måns Zelmerlöw, absolut. Hade han inte fel färg på slipsen också??
NU kommer man på "Jaa, SD fick röster för att vi inte fick ta någon debatt med dem och tala emot dem". FICK INTE TA NÅGON DEBATT???? Ursäkta....? Sen jag blev röstberättigad, och det är åtta år sedan, så har jag sett fram emot en debatt mellan SD och de "etablerade" partierna. Och chanser har funnits. SD har efterfrågat en debatt. Jag såg Åkesson mot Sahlin inför förra valet. Sahlin "lilla vännen"-ade Åkesson, vägrade diskutera de flesta frågor som togs upp och blev opartiskt sett totalt ägd.
Igår hackades Sverigedemokraternas hemsida. Mitt i valspurten. Fan vad ballt. Samtidigt vältes två stycken Moderat-affischer i Vadstena. Det polisanmäldes som "skadegörelse"...
Och just i detta nu står tösen Sahlin och ska "berätta för Åkesson att alla människor har lika värde"... Bör hon inte ta den diskussionen med farbror Fredrik istället?? Alla människor har lika värde. Oavsett om man är född med guldsked i munnen, om man börjat på botten och jobbat sig uppåt, om man har slitit ut kroppen efter 30 års arbete inom vården, om man har medfödda sjukdomar och skador, t.o.m om man bara är allmänt lat; alla människor har ju samma värde!!

Näe som sagt, det blir inget längre inlägg ikväll.

Och hur jag röstade sen?
Tjaa, blankt. Så intresserad är jag av politik. Så pass fixade jag att bestämma mig. Det blir ändå inte som jag vill. Men man skäms ju fasen som en hund över Sveriges dubbelmoral. Snacka er skit, gå ut och äg istället då!!

Nu blir det Gran Canaria i en vecka framöver. Sol, bad, mat, dryck.
Hoppas Jimmie Åkesson fortfarande är i livet när jag kommer hem... Alla människor har lika värde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar