Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 9 september 2010

Sover dåligt, Linköping, kattungar, marknad och låt mig ha mina djur ifred!!

Jodå, jag lever. Sover lite dåligt på nätterna bara. Vaknade med huvudvärk för fjärde dagen i rad idag.Även proteser kan värka emellanåt...! :) Och har noll blogg-lust. Är bara skittrött, blir inte att man ägnar sig alltför mycket åt detta då...

Fast lite har jag gjort sen sist i alla fall. I tisdags fixade jag allt med alla papper till a-kassan (hoppas jag...) och skickade iväg. Så förhoppningsvis blir det ordning på den fronten igen snart. Vore ju skönt med LITE ekonomi igen... Sedan åkte vi iväg till Linköping och gjorde Tornby. Jula, Ikea, Toys 'R' Us, Djurkompaniet, Ikanohuset, Stadium. Handlade lite nödvändigheter som vanligt :) Efter det var vi hos Lasse och Malin och hälsade på kattungar. Inte ett dugg söta någonstans...! :) Inte lätt att fotografera 10-veckors kattungar men Fredrik gjorde ett bra försök:
Quintus (a)
Quida (n 03)
Quinoa (a 21)
Hela gänget!
Galet näpna!! Och jag har alltid haft en extra kärlek till brun bicolor så Quida blev favoriten :)

På hemvägen blev det hamburgare på MAX, det är obligatoriskt när man är i Linköping!

I går började dagen på Harmoni där spirorna luggades. Skönt, då min shorts-säsong ju blev i alla fall en vecka längre :) Sen var det bassängträning. Det är inte riktigt lika varmt i vattnet som i våras, synd det!
Hem och packa upp badkläder och sen ner till Fredrik och distrahera honom. Vi handlade och gick hem och gjorde tacos.

Idag har jag, pappa och Elliot varit på marknad i Ulrika (Och samhället heter så, jag vet att det låter rätt snuskigt....). Åkte tidigt, redan vid 8. Och tur var väl det för vädret var ju bra så satan vad folk det kom när det började närma sig tidpunkten då vanligt folk vaknar till liv...!! :) Och att man aldrig lär sig; folk är helt enkelt inte kloka!! Man säger det som faller 'en in och som vanligt handlade det om hunden. Och inget var bra, gick han själv så var det "Stackars lilla hund!!", bar vi honom så var det "Stackars lilla hund!!", stod vi still så var det "Stackars lilla hund, jag tror inte att han vill vara här!". Vad fan vet folk om det??? Såg han ut att lida eller?? Vi var borta i 6 timmar och med tanke på vilken "mammagris" Elliot är (hur han sen har blivit det är en HELT annan historia...!) så hade han så fan heller haft det bättre ensam hemma...!! Tänkte gå ett stråk där på marknaden och vara 110% ärlig, säga precis det som föll mig in. "Jädrar vad ful du är!", "Stackars din karl, fatta hur jobbig röst du har!", "Men håll käften, snorunge!", "Du, ta och banta om du vill bli äldre än 45 år..!". Undra vad reaktionerna skulle bli...
Jag fattar inte vad folk vill uppnå egentligen. "Jamen såklart, nu ser jag ju att han verkligen vantrivs här, vi ska genast åka hem med honom, tackar ödmjukast för upplysningen!"...?? Vem vet bäst vad VÅR hund trivs med; vi som haft honom i snart fyra år eller fucking-jävla-kuk-tant Svea som enbart måste låta käften glappa??
Och jag har varit inne på det förut... Det är vansinnigt fult att kommentera andra människor. Deras utseende, deras klädsel, deras ägodelar och -ve och fasa- deras ungar. Men husdjur får man visst säga vad man vill om, det är helt fritt fram och t.o.m en aning underhållande! "Vad är det där, är det en katt??", "Dööh, du har skit på snöret!", "HAHA, kolla en insekt!", "Men vad konstig den ser ut med så stora öron!". Nästa år, på Skänninge marknad när det är lite varmare, har jag seriösa planer på att ta med mig Hedwig ut och sen sätta hårt mot hårt. "Ehh, vad fasen är det där, en råtta??" - "Jävlar i havet, maken till hängpattar har jag då aldrig sett!!". "Men guuuu' vilken ful katt!!" - "Men guuuu' vilken ful gubbe!!". "Men vad äcklig den ser ut!! - "Haha, jag har hört att 'alla barn är söta', men det stämmer fan inte på din unge! Kolla bara vilka öron han har! Är det en han, förresten??". Så är det någon som vill följa med på ett litet äventyr så är det bara att hänga på....! :)

Förutom en hoper idioter så var det rätt trevligt på marknaden! Fint väder som sagt, mycket att titta på, goda piroger :) Sista marknaden för i år, nu är det bara att invänta julen... :)

När jag kom hem så bad löparskorna om att få bli rastade så det blev långa rundan i Råssnäs. Måste ju ta vara på vädret :) Och på hemvägen bad även huden om att få lite förberedelse inför utlandet, så det var ju bara att lyda där också och hoppa in på solariet :)

Sen har det inte varit mer än soffa, dator och tv.
Och nu blir det att krypa ner i sängen och hoppas på bättre sömn i natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar