Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 19 september 2010

Matverkstan och val-special i "Parlamentet"

Har varit hos mor och far. Åkte till Lyckan för att äta, men där var det fullt så det blev Matverkstan istället, funkar det också :) Lax på planka.
Sen åkte vi hem och kollade på tv. "Parlamentet" var väl höjdpunkten. Håller med pappa; det är inte mycket skillnad på de "riktiga" debatterna och tugget komikerna emellan :) En hink och en spade så är det bara att slå sig ner :) Skönt att det där jäkla valet är nu så kanske världen kan fokusera på nåt annat ett tag. Som t.ex. hur fel det blev... Blir skönt att fly landet en vecka! Dock är jag själv fortfarande osäker på hur rösten ska falla. Blir väl sten-sax-påse med mig själv i båset... :)

Sen har vi hämtat resväskor så imorrn blir det att packa! Om man packar för en vecka när man ska på kryssning, hur ska det då bli när man verkligen ska vara borta en vecka...?? Blir väl packning för tre veckor då. Många saker som KAN vara bra att ha. Underställ, gummistövlar, fodrad mössa... Man vet ju aldrig :) Onsdag skulle det visst regna på Gran Canaria, kan ju hoppas att det blir det enda regn vi ser under den veckan :) Om det nu ens nödvändigtvis måste regna...

Nu är det läggdags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar