Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 17 september 2010

Kryssning, på jakt efter badbyxor och snart solen...!

Var aningens för trött för att blogga när jag kom hem från kryssningen igår. Men som vanligt så var det en trevlig kryssning! Fast väldigt lite sömn. Kunde inte sova, hade en hytt för två personer så man kan ju inte sno en extra kudde från slafen ovanför. Är som att ligga plant med skallen och det är inte trevligt. Tror jag sov en timme, sen gick jag upp och packade och duschade. Sen började sjögången. Och jädrar vad det gungade och i alla möjliga riktningar! Fick fasen cellskräck i hytten så jag gick upp och satte mig i ett fönster istället. Vet inte hur mycket bättre det var egentligen, men det var större utrymme i alla fall. Och jag är inte den som blir sjösjuk i första taget men då mådde jag verkligen skit! Satt och darrade och kallsvettades och mådde illa. Sen var det typ 30% sjösjuka och 70% ren panik. Brukar inte reagera så, men nu var det ju ett tag sen som jag upplevde ordentlig sjögång. Var nästan så jag började se mig omkring efter en giftig växt eller nåt att käka upp så lidandet skulle få ett snabbt slut :)
Men bara vi kom in i lite "havs-tätort" (=skärgård) så lugnade allt ner sig. Farsgubben sov som en bebis så jag satt i ett hörn i fiket och lyssnade på nåt halvdassigt dansband som spelade visor, sen var det musikfrågesport i Fun club, fast då satt jag mest och tittade på vattnet. Och så lite Date (alltså dansbandet...), Tony Irwings dansskola och så dags att gå av. Tur man trivs med fasta rutiner, för på de där resorna går det mesta på rutin numera, haha :)
I bussen hem sträckte jag ut mig i det tomma baksätet, slumrade till och vaknade av att skallen låg i nån knasig vinkel. Det har jag fått lida för idag, ganska fint nackavres där... :)
Och sen var vi hemma. Bara att se fram emot nästa kryssning då...! :)

Men först blir det Gran Canaria. Var nere på stan med Fredrik idag, han skulle handla badbyxor. Inte det lättaste att få tag i i mitten av september... Men till slut så fick han med sig badbyxor, lite t-shirtar, sololja (vilken amatör...! ;) ) och såna bra-att-ha-grejer. Bara att åka och hämta väskorna och sen packa. Drar ju för fasen iväg måndag natt! Blir spännande att göra Sverige (i alla fall Motala-->Arlanda) mitt i natten :) Sen ett antal timmar i en Boeing 767, om jag inte minns helt fel, i 6 timmar och sen vara framme i värmen. Lite vanlig hysteri innan man kommit på plats och sen bara *plask* i poolen :)
Behöver jag skriva att jag längtar....?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar