Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 3 september 2010

Möte på af, fixat pass och reserverat plats på flyget

Precis hemkommen från stan och ett möte på arbetsförmedlingen. Och jag vet inte om vi kom fram till så mycket mer än att "det kommer säkert ordna sig"... Ska rota lite i gamla kontakter och se om det kan vara något, annars får vi väl se, då får man glo åt andra håll.

Sen så har vi varit på polisstationen och fixat pass till Fredrik, så nu ska förhoppningsvis även han få åka med utomlands :) Fast man vet ju aldrig, ska få passet också... Och så blev det lite fika på stan innan mötet.

Idag fick vi taxfree-katalogen, men jag vet inte om det var så mycket egentligen. Men nåt att dricka ät väl inte helt otippat att det blir :) Det bästa var att flygbolaget var "asperger-anpassat"; det gick att reservera platser på planet och alltså välja själv vart man vill sitta :) Kostade 150:- per resa men det var det fasen värt :) Nu vet jag att jag får fönsterplats och så slipper jag vara orolig i tre veckor nu för att jag ska få sitta bredvid nån vidrig figur, eller ännu värre - en unge! Nu blev det ju i och för sig Fredrik... :) Flygresan tar ju ändå ca 6 timmar så det är ju en stund som man får stå ut. När vi flög till Västindien så hamnade jag bredvid nån okänd nisse och den resan tog ju 12 timmar, vilket innebär att man i alla fall försökte sova emellanåt. När jag "dvalar" sådär så händer det att jag får värsta rycken, det bara spritter i armar och ben, så jag fick ju kila fast fötterna i fotstödet och surra in armarna i bältet när jag skulle sova, för att inte riskera att råka dra till den här människan :) Sådär behagligt... Men nu är det ju som sagt Fredrik bredvid så nu kan jag sova och fäkta och dregla hur mycket jag vill, han är van, haha :) Väl i luften lär jag nog somna rätt snart, har ju ändå kört bil i 3,5 timme mitt i natten och sen blir det säkerligen semester-frukost på Arlanda i form av stor stark och kanelbulle eller liknande :) Och utlandsresa i all ära, men det ska bli SÅ kul att flyga igen!! :)
Senaste Arlanda-frukosten... :) Nästan hela kostcirkeln!


Skulle behöva träna men orkar fasen inte. Långdistanslöpningen i måndags tog rejält på både kroppen och energin. Får väl se om det kan blir nåt spår eller så senare i eftermiddag...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar