Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 2 september 2010

Infektion i magen, kryssning och reklamfilm

Liten uppdatering då!
Det var ingen fara med vovven, han var lite irriterad i sin mage. Han ska fasta ett par dagar nu för att liksom "restarta" magen och sen är det full fart igen! Så nu ska vi väl hoppas att allt blir bra igen!

Sen hämtade jag min bil. Och jag ska tillbaka i nästa vecka igen, det var visst lite skrammel i den som de ville ta en närmare titt på, så det kan de väl få göra då :) Och bilen låter ju faktiskt som en mindre skördetröska...

Sen ska jag ringa veterinären imorrn, nu ska Robban få bli av med sina kulor. Hoppas på att få en tid till det ganska snart. Undra vad lilla fröken juvel ska gnälla på härnäst...

Och så ska jag och far ut på havet igen, blir skojigt! :) Lyssna om Date sjunger lika mycket fel på riktigt som i "Dansbandskampen" :) Samt fylla på Smirnoff ice-förrådet lite, det har sinat sedan länge...!

Sen måste jag visa... Jag minns inte när jag riktigt idiot-garvade åt en reklam senast, men nu är det dags igen...!


Satan i gatan vad ful..!! :-D Och mitt i nätterna måste de visa det också så man måste vara vaken i 20 minuter extra och garva färdigt innan man kan somna :) Tur att det görs lite reklam även för oss med sjuk humor...!


Avslutar med dagens ofrivilliga huvud"person":


JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar