Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 10 september 2010

Sömnproblemen fortsätter, julklappstips och mass-mail

Sömnsvårigheter, orolig sömn, vet inte vad det kallas när man vaknar en gång i halvtimmen under ungefär 4 timmar... Kl 8 fick jag nog och gick upp, klockan ringer ju ändå 10. Rätt lugnt och skönt såhär på morgonkvisten. Sitta och filosofera lite. Känna sig lite halvt bakis med huvudvärk och hela kittet, helt i sin ordning om man ska följa senaste dagarnas utveckling... Och håll i er nu, jag kan faktiskt börja längta lite efter mörkret. Fast enbart mörkret, kylan och allt annat bröte kan man vara utan. Men att sitta uppe ensam i kolmörkret, vira in sig i en filt, tända ljus, bara ha det lugnt och tyst. Enda fördelen med hösten och vintern!

Kollade runt på lite bloggar och en som jag inte varit på på länge är "halvsysslingens" (alltså kusinens son) flickväns blogg. (Laila, jag blev ju nyfiken när du skickat en massa gratulationer...!! ;) ) Hon hade skrivit om sevärdheter i Florida och jag fick lite julklapps/födelsedagspresent-tips: Ett besök på Kennedy Space Center! Tror att jag ganska så enkelt skulle kunna spendera en dag/en helg/en vecka/en månad där....! :) Vad sägs om "Shuttle Launch Experience", "U.S. Astronaut Hall of Fame", "Lunch with an Astronaut", "Astronaut Training Experience (ATX)", "Apollo 40th Anniversary Celebration", "Astronaut Memorial" (inte vidare uppmuntrande men satan vilket monument!!), "Space Shuttle Plaza", "Early Space Exploration", jag kan fortsätta hur länge som helst...!! Så "God Jul Sandra" någon..?? Tack för tipset Anna, men du är nog sådär populär hos mina nära och kära just nu... ;)
Vad tror ni...?? Jag tycker fasen att utstyrseln klär mig väldigt bra! :)
Lunch-polare...?? Om än kanske inte i pappersform... :)
Back to reality:
Det närmaste yttre rymden som jag lär komma... *suck*

Haha inte ofta man börjar morgonen med en sån urladdning! :)

Annars så blir jag ständigt fascinerad av dessa mass-mail som skickas ut, och som kan bli minst sagt ganska knasiga. Eller vad sägs om:

Jaa, det har ju verkligen hänt vansinnigt MYCKET...! :)

Nu ska jag fortsätta dregla på KSC-sidan ett tag, sen är det dags att hoppa i kläderna och åka till Marie och fika! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar