Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 11 april 2009

25 år och en katt i höglöp

Födelsedag. Man kom inte undan i år heller :-) 25 år, fy fan vad gammal man börjar bli!! Tycker inte det var längesen man slet med att skriva om Sveriges landskap i mellanstadiet… :-)

Igår var Anna här och fikade. Jag hade städat, bakat och varit SÅ duktig! Hade förväntat mej lite hjälp av min sambo, men han prioriterade annat, HAHA. Känns skönt att veta att det är fria prioriteringar i det här förhållandet i alla fall :-) Näe som sagt så var Anna här och pratade lite skit, jag fick en jättefin blomstergrupp som hon gjort iordning. Sen gick jag och Fredrik ner till Nöjeshallen och åt. Det var inte lika bra mat som senast, men det gick absolut ner utan större övertalning :-) Väl hemma igen somnade jag som en stick i soffan och vaknade lagom till "Så ska det låta". Lite vin och sen var det läggdags :-)

Sov inget vidare och vaknade flera gånger och undrade varför ingen kom och sjöng, haha :-) Till slut blev det så i alla fall men då var inte jag vidare pigg :-) Men fick lite presenter och frukost så det var bara att vakna till :-) Nu sitter vi och tittar på "Shrek" :-) Syrran ringde förut. Var trevligt att höra ifrån henne, det har inte varit varje dag direkt :-) Men imorrn kommer hon hem i alla fall.

Och så har vi en höglöpande katt här som svansar runt benen. Jisses vad hormonerna sprutar i det lilla livet! Hon skriker och står som en skottkärra och ska försöka idka samlag med precis allt och alla. Blir inte att ta med henne hem till mor och far och Robban i eftermiddag… Då blir det en märklig blandning. Men vi har bokat tid för sterilisering så hon får antagligen bara uppleva detta en gång :-) Men det är intressant att se, hon går från att försöka hänga i gardinerna till att gå runt och knorra på typ två sekunder.

Nähe, ska väl fixa lite nu innan mor och far och mormor kommer. Eller näe, det får Fredrik göra idag, jag ska bara stå bredvid med piskan :-)

Glad påsk på er!

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar