Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 22 april 2009

Ännu ett inlägg och snart åker jag!

Då var jag tillbaka igen! Jisses vad det här var skoj! :-)

Micke har bytt lampa på min bil så nu slipper jag åka enögd till Stockholm :-) Han är snäll han! Och så har jag varit och kollat luften och så har jag gjort pastasallad. Börjar komma ikapp lite här nu :-) Ska väl bara läsa det sista också. Men som sagt, det som sitter det sitter, det andra kommer jag inte få in ändå. Men jag blir galen på materialet… Jag läste i kompendiet om en "sjukdom" på hund som ska heta epifysiolos. Så skulle jag fördjupa mej lite så jag sökte på det på Google. Då finns det inget som heter så… :-/ Epifysiolys finns nåt som heter. Kan det vara typ samma sak? Nån som vet?? Måste sätta mej och skriva ner alla fel i det här kompendiet så jag kan klaga ordentligt sen :-) Näe men tycker det är illa att man måste granska det kritiskt, kolla upp så det verkligen stämmer, innan man pluggar in det.

Ska väl läsa lite till, får se om jag blir nåt smartare! Imorrn vid den här tiden är skiten klart…! *längtar*

Ååhhh, kom precis på att imorrn kväll spelar Smokie på Cinderella!! Varför är jag inte där??? Jädra kurs och vara precis nu då, var ju helt fantastiskt senast de var där!! Mamma, minns du?? Träningsvärken efter att ha dansat på bord och stolar var inte att leka med…. Hoppas absolut det blir fler gånger!! Och ikväll spelar Arvingarna. Vilken dubbel-kryss man kunde gjort!! Men men, nu är det hund-anatomi för hela slanten istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar