Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 28 april 2009

Saftigt besökare-rekord…

Går mot besöksrekord på min hemsida idag! Just nu har jag haft hela 16 besökare idag, det antar jag är mer än jag någonsin haft på en dag Och så är dagen inte slut än… Blondinbella och Brunettbritta och allt vad ni heter, se upp, här kommer Sandra-med-utväxten!

Dagen har varit lugn, har mest suttit vid datorn. Kollat runt på hemsidor och bloggar och sånt. Hannah Graaf direkt-bloggar från sin förlossning. Sicket påhitt! Det måste jag testa den dagen, jag som ändå i princip är fastvuxen vid datorn :-) Eller direkt-bloggar, senaste inlägget skrev vid 15.30-tiden, då roade hon och karln sej med att leka kurragömma på avdelningen… Undra just vems påhitt det var.

Sen ringde en kompis från massagekursen och pratade lite. Skönt att höra att det inte bara är jag som är lite nervig över utbildningen, även om jag sätter ganska många kronor på att jag är värst, varför inte liksom, haha :-) Går och väntar på beskedet om jag fixade tentan nu, spännande värre. Vet inte om resultatet egentligen spelar nån större roll, men det vore ju klart skönt att i alla fall ha det avklarat.

Vi käkade snitzel och potatioskroketter och sen somnade Fredrik som en stock :-) Jag stickade en stund, sen gav jag mej på senaste numret av "Härliga hund". Tycker det är en riktigt mysig tidning, mycket fina bilder och bra tips och artiklar!

Nu ska jag snart krypa ner, var ju uppe tidigt idag. Imorrn ska jag och syrran till Askersunds marknad. Sen om man hittar nåt man absolut inte kan vara utan :-) Fast jag är inget bra på att gå på marknader då jag sällan eller aldrig har några lösa kontanter nu för tiden… Och det kommer jag ALLTID på i bilen till marknaden, så får man försöka leta på en bankomat i den aktuella staden, och konstigt nog är jag aldrig den enda med den idén… Samtidigt är det bra att inte har för mycket pengar med sej, för i alla fall jag bokstavligt talat äter upp pengar när jag är på marknad. Man gör fasen inte annat än går och tuggar. Det är hamburgare, godis, glass, piroger, toasts osv osv. Känns inte som jag riktigt behöver det nu, haha

Dåså, det var väl allt för idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar